.

.

Сигурен титуляр за Apple AirTag с клипс Belkin Титуляр за AirTag - Здрав, устойчив на надраскване калъф за AirTag - Калъф за Apple Airtag с подпружиненным скоба - се прикрепя към раница, д?

Сигурен титуляр за Apple AirTag с клипс Belkin Титуляр за AirTag - Здрав, устойчив на надраскване калъф за AirTag - Калъф

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

ЗДРАВ И НАДЕЖДЕН : Калъф Belkin Apple Air Tag case със скоба има дизайн с капаче, която държи здраво си Air Tag вътре надежден притежателя прост И ЕФЕКТИВЕН : Здрав Air Tag с клип - това е идеален начин да запазите Air Tag в безопасност по време на пътуване.Лесно и сигурно прикачване на въздушна етикета на дрехите си, сумкам с книги, домашни любимци или багажу.ПРИОРИТЕТНО ЗНАЧЕНИЕ се ПРИДАВА трайност : Нашият титуляр за Air Tag има повдигна край, който помага за защита на вашите Apple Air Tags от надраскване.Добре ОБМИСЛЕН ДИЗАЙН : Държач за Air Tag от Belkin надеждно улавя край на Air Tag, поддържане на видимостта персонализирани гравировок за висококачествена елегантен аксессуаре. Гаранция 2 ГОДИНИ - Калъфи Belkin Air Tag идват с гаранция от 2 години, за да се гарантира вашето спокойствие. 1 x Надежден държач с клипс.

Други функции

Най-добри сделки