.

.

Кътър маслен филтър BARTOO 77750, Режещ Инструмент за маслен филтър от Алуминиева сплав за Диапазон на рязане на филтри 2-3/8- 4-3/4( Алуминиев Черен цвят)

Кътър маслен филтър BARTOO 77750, Режещ Инструмент за маслен филтър от Алуминиева сплав за Диапазон на рязане на филтри 2-3/8- 4-3/4( Алуминиев

BGN 14.39

Брой продукти
На склад

★ 【Нож за маслен филтър】 : Използва се за рязане на маслен филтър и проверка на работата на двигателя или филтър на двигателяВсеки път, когато сте смяна на маслен филтър, можете да нарежете стария корпус на маслен филтър и го проверете вътрешната част, за да разберете проблема с масло филтър.to избягвайте повреди на двигателя и осигурете на вашия автомобил безопасно шофиране. ★ 【 Високо качество】 : Машина за маслен филтър, произведен от сертифициран производител ISO, отговаря на стандартите на OEM, 100% тестван в завода и е оценен за по-дълъг живот. Дръжка с саржевой дръжка, материали, заготовки от анодизиран алуминий здрав и издръжлив, не е лесно ръжда, притежава изключително висока устойчивост на топлина и устойчивост на корозия и дълъг експлоатационен живот може да се осигури стабилна работа на вашия автомобил. ★ 【Приложимостта на】 : Той е подходящ за повечето маслени филтри, диапазон на рязане маслен филтър за маслен филтър е 2-3/8" - 4-3/4". ★【Използвайте внимателно】 : Затегнете винта в долната част на сребърна дръжка в посока на дръжката.Развийте шестостенния винт на задната страна на червения цвят (прекалено стегнат прекалиха шестограмен винт ще доведе до това, че продуктът не може да се върти, така че тя не може да отиваме все по-далеч или да се оттеглят, както и да промени размера на разпоредбите на рязане).Най-накрая, поставете филтър на машина за рязане, регулиране на размера, необходим ви за рязане. ★ 【Нож за маслен филтър】 : Използва се за рязане на маслен филтър и проверка на работата на двигателя или филтър на двигателя.Всеки път, когато сте смяна на маслен филтър, можете да нарежете стария корпус на маслен филтър и го проверете вътрешната част, за да разберете проблема с масло филтър.to избягвайте повреди на двигателя и осигурете на вашия автомобил безопасно шофиране. ★ 【 Високо качество】 : Машина за маслен филтър, произведен от сертифициран производител ISO, отговаря на стандартите на OEM, 100% тестван в завода и е оценен за по-дълъг живот. Дръжка с саржевой дръжка, материали, заготовки от анодизиран алуминий здрав и издръжлив, не е лесно ръжда, притежава изключително висока устойчивост на топлина и устойчивост на корозия и дълъг експлоатационен живот може да се осигури стабилна работа на вашия автомобил. ★ 【Приложимостта на】 : Той е подходящ за повечето маслени филтри, диапазон на рязане маслен филтър за маслен филтър е 2-3/8" - 4-3/4".

Други функции

Най-добри сделки