.

.

Led Приказни Светлини, Слънчеви Гирлянди, Led Гирлянди За Пердета, Гирлянди с географски глобус, с Топки и Гирлянди, Водоустойчив 21,3 метра, 30 led Светлини за направи си С?

Led Приказни Светлини, Слънчеви Гирлянди, Led Гирлянди За Пердета, Гирлянди с географски глобус, с Топки и Гирлянди, Водоустойчив 21,3 метра,

BGN 5.33

Брой продукти
На склад

?【Висококачествени слънчеви струнни тела】 : които могат да се презареждат без контакти и кабелиКогато гирлянди спестяват достатъчно слънчева енергия през деня, венец може автоматично да работят от 8 до 10 часа през нощта. ?【Водоустойчив】 : Страхотна лампа на слънчевата енергия е изработен от твърди материали и има водоустойчива функция.Тази функция позволява да работят непрекъснато в продължение на 365 дни и да бъде подходящ за използване на открито, създавайки приятна атмосфера във вътрешния двор, на тревата и на палатка. ?【Пестене на енергия】 : Гирлянда дължина 21,3 метра, с 30 суперяркими електрически крушки, работеща със слънчева енергия, пести енергия и пари, което позволява на живота да прилагат концепцията за устойчиво развитие и подобряването на качеството на живот. ?【Лесна настройка】 : струнни лампи на слънчеви батерии са лесни за настройка.За свързване на външни тела не са необходими външни контакти или удължители, което ги прави инсталацията по-безопасни. ?【Широко се използва】 : Тези външни балконски тела са идеални за декорация на тераси, беседки, бистро, двор, тераса, барбекю, чадър, вечеря, рожден ден, Коледа, нова партита и много други. ?【Висококачествени слънчеви струнни тела】 : които могат да се презареждат без контакти и кабели.Когато гирлянди спестяват достатъчно слънчева енергия през деня, венец може автоматично да работят от 8 до 10 часа през нощта. ?【Водоустойчив】 : Страхотна лампа на слънчевата енергия е изработен от твърди материали и има водоустойчива функция.Тази функция позволява да работят непрекъснато в продължение на 365 дни и да бъде подходящ за използване на открито, създавайки приятна атмосфера във вътрешния двор, на тревата и на палатка. ?【Пестене на енергия】 : Гирлянда дължина 21,3 метра, с 30 суперяркими електрически крушки, работеща със слънчева енергия, пести енергия и пари, което позволява на живота да прилагат концепцията за устойчиво развитие и подобряването на качеството на живот. ?【Лесна настройка】 : струнни лампи на слънчеви батерии са лесни за настройка.За свързване на външни тела не са необходими външни контакти или удължители, което ги прави инсталацията по-безопасни. ?【Широко се използва】 : Тези външни балконски тела са идеални за декорация на тераси, беседки, бистро, двор, тераса, барбекю, чадър, вечеря, рожден ден, Коледа, нова партита и много други.

Други функции

Най-добри сделки