.

.

Operitacx Дрънкалка-Камбанка, Бебешки Дрънкалки, Успокояваща Играчка, Играчка За никнене на млечни зъби, Играчки за бебета и Деца, Играчки за бебета, Детски Камбанка, Иг?

Operitacx Дрънкалка-Камбанка, Бебешки Дрънкалки, Успокояваща Играчка, Играчка За никнене на млечни зъби, Играчки за бебета

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

ИГРАЧКИ за бебета - Подходящ за игри на децата и подобрява техните зрителни и слухови усещания, много забавни и сладкиИГРАЧКИ за МОМЧЕТА - Те могат да издават звуци, за да привлече вниманието на детето.БЕБЕШКИ ДРЪНКАЛКИ - развиват сетивата на детето, полезни за общуването на родители и деца.УСПОКОЯВАЩА ИГРАЧКА - Играчка-дрънкалка - хубав подарък за бебета и малки деца.Играчка за никнене на млечни зъби-Изработени от дървен материал, с гладка повърхност, за безопасно и трайни употреба, подходяща за деца и детски игри.Списък на пакета 1 х играчка-камбанка Характеристики-Материал : Дървена играчка-дрънкалка -Изработени от дървен материал, с гладка повърхност, за безопасно и трайни употреба, подходящ за бебета и деца, които играят в детски звънец. -Размер : Около 6,50 X6,50 X6,20 см /2,55 X2,55 X2 детска дървена играчка-дрънкалка. - Развитие на детето малък мотор, имитация и социални умения Дървена играчка-дрънкалка. - Играчка-дрънкалка - хубав подарък за бебета и детска играчка-дрънкалка. -Подходящ за игри на децата и подобрява техните зрителни и слухови усещания, много забавна и сладка детска играчка-дрънкалка. -Гладка повърхност, добра писалка, няма да навреди на деликатната кожа на бебето Дървена детска играчка-дрънкалка.Информация за стоки, Играчки за бебета Е много забавна играчка, която може да се използва за ранно обучение.играчки за бебета, Подходящи за игра на детето и подобряват неговите зрителни и слухови усещания.Детска играчка-камбанка Приятна музикална играчка за бебето. успокояващи играчки, Изработени от висококачествен дървен материал за безопасно и трайни употреба.

Други функции

Най-добри сделки