.

.

1 бр. за Баня Двустранен Домакински Гъба За Изсушаване на Дома, Пенящаяся Кремнеземная Четка За Изсушаване, Практичен и Ексфолиращ Масаж с мехурчета, Мултифункцион?

1 бр. за Баня Двустранен Домакински Гъба За Изсушаване на Дома, Пенящаяся Кремнеземная Четка За Изсушаване, Практичен и Ексфолиращ Масаж

BGN 7.50

Брой продукти
На склад

Четка за ексфолиация на тялото : Професионален и практичен дизайн с красив външен вид, удобен за переноске и използванеКална четка : Проста форма позволява да се прилага тази гъба за баня на по-голям брой групи.Помощник в банята : Това кърпи за баня - идеалният подарък за вашето семейство и деца, те го вземат.Четка за беля на гърба : удобно да се използват и да е губчатое кърпи за баня до окачен въже.Четка-гъба : - Четка за лесно използване с хидратиращ гел за душ или почистващ препарат за лице.При нанасянето на малко количество гел за душ се образуват плътни мехурчета.Четка за ексфолиация на тялото : Професионален и практичен дизайн с красив външен вид, удобен за переноске и използване.Кална четка : Проста форма позволява да се прилага тази гъба за баня на по-голям брой групи.Помощник в банята : Това кърпи за баня - идеалният подарък за вашето семейство и деца, те го вземат.Четка за беля на гърба : удобно да се използват и да е губчатое кърпи за баня до окачен въже.Четка-гъба : - Четка за лесно използване с хидратиращ гел за душ или почистващ препарат за лице.При нанасянето на малко количество гел за душ се образуват плътни мехурчета.Пратката включва 1 х четка за душата Характеристики-Има шнур, който ни е много удобно да се поставят и той не ще отнеме твърде много място. - Четка лесно да се комбинират с хидратиращо средство за измиване на тялото или почистващ препарат.Дори малко количество от гела за душ може да се образуват плътни мехурчета. - Материал : силикон. - Четка за баня е приятна на допир и не предизвиква дразнене на кожата. - След всяка употреба трябва само да изтръгне вода от гъба, за да може тя бързо да изсъхне. - Размер : около 13,00 X7,50 X3,80 см/ 5,11 X2,95 X1,49 инча. - Това кърпи за баня - идеалният подарък за вашето семейство и деца, да им се радвате.Информация за продукта Кална четка Проста форма ви позволява да използвате тази гъба за баня в по-голям брой групи, и тя ще бъде за вас.отшелушивающая четка за тяло Тази гъба за къпане - идеално средство за грижа за нежна кожа.Асистент за вана Той може да създаде гъста пяна и масажирайте кожата, премахване омертвевшую кожата и отнемат умората.

Други функции

Най-добри сделки