.

.

2 бр. Тава за Вечеря в чест на Празника Ейд Мубарак с Лунна Звезда, Мюсюлмански Тава със Звездите и Луната, Ислямски Тави за Десерт, Тава за Печене, Прибори, съд за Съх?

2 бр. Тава за Вечеря в чест на Празника Ейд Мубарак с Лунна Звезда, Мюсюлмански Тава със Звездите и Луната, Ислямски Тави за Десерт,

BGN 11.92

Брой продукти
На склад

Размери : Размер на метални луната е 30,5x20,5x6 см /12x8,1x2,4 инча, а звездите-16,5x16,5x6 см /6,5x6,5x2,4 инча, могат да се използват повторно, много удобноДа се съхранява няколко десерти : Креативен дизайн, контейнер за съхранение на храна Рамадан може да се използва като витрина за торти, може да се съхранява сушени плодове, ядки, бонбони, закуски, малки играчки, бисквити, хляб и т. Сфера на приложение : Съдове за съхранение на храна може да се използва у дома, в бара, кафене, ресторант и др, подходящ за традиционния фестивал Курбан, ислямската мюсюлманска страна.Практичен домашен тава : тава с голям капацитет, където можете да закусвате в леглото или вечеряте, да изпиете чаша чай, да се организира партита с близки и приятели, или друго релаксиращ време.Приложими случаи : Тава за десерти Рамадан е идеална за сервиране в кухнята или в трапезарията, а също така на дивана, пикник, събитие с обслужване, сватба и т. Размери : Размер на метални луната е 30,5x20,5x6 см /12x8,1x2,4 инча, а звездите-16,5x16,5x6 см /6,5x6,5x2,4 инча, могат да се използват повторно, много удобно.Да се съхранява няколко десерти : Креативен дизайн, контейнер за съхранение на храна Рамадан може да се използва като витрина за торти, може да се съхранява сушени плодове, ядки, бонбони, закуски, малки играчки, бисквити, хляб и т. Сфера на приложение : Съдове за съхранение на храна може да се използва у дома, в бара, кафене, ресторант и др, подходящ за традиционния фестивал Курбан, ислямската мюсюлманска страна.Практичен домашен тава : тава с голям капацитет, където можете да закусвате в леглото или вечеряте, да изпиете чаша чай, да се организира партита с близки и приятели, или друго релаксиращ време.Приложими случаи : Тава за десерти Рамадан е идеална за сервиране в кухнята или в трапезарията, а също така на дивана, пикник, събитие с обслужване, сватбени и др. Вид на продукта : Тава за десерт Рамадан Материал : Неръждаема стомана Тегло : около 617 г / 21,76 унция Размер : Луната : прибл. 30,5x20,5x6 см /12x8,1x2,4 инча Звезда : прибл. 16,5x16,5x6 см / 6,5x6,5x2,4 инча Обхват : къща, бар, кафе-сладкарница, ресторант и т. Списък на пакетите : 1 x Звезден тава за десертов1 x Лунен тава за десерти.

Други функции

Най-добри сделки