.

.

BESTOYARD 8шт Етикети с въздушно топка, Етикети с Букви, Декорация във формата на Сърце, Червени Етикети, Червени Етикети със Сърце, Декоративни Етикети с Сърце, Етикети ?

BESTOYARD 8шт Етикети с въздушно топка, Етикети с Букви, Декорация във формата на Сърце, Червени Етикети, Червени Етикети със Сърце,

BGN 4.05

Брой продукти
На склад

Етикети с балони за Деня на Св Валентин : хубав цвят и изискан модел ще придадат на вашата романтична сцена и сладък нюанс.Балон за парти в чест на Деня на Свети Валентин : 【Етикети с балони Bobo】 красив цвят и изискан модел ще романтичности и сладкиши декориране на вашата сцена.Подарък за парти по случай рождения ден на : Изработен е от екологично чист материал PVC и е разработен с помощта на самоклеящегося тип, лесен и удобен за използване.Етикети с балони Love Heart : , идеални за парти в чест на Деня на Свети Валентин, сватбени партита, декорация на стените в дома и така нататък.Етикети за сватбена банкет : 【Добре направени】 Изработени от висококачествен материал, тези етикети не е лесно да изчезнат.Етикети с балони за Деня на Св. Валентин : хубав цвят и изискан модел ще придадат на вашата романтична сцена и сладък нюанс.Балон за парти в чест на Деня на Свети Валентин : 【Етикети с балони Bobo】 красив цвят и изискан модел ще романтичности и сладкиши декориране на вашата сцена.Подарък за парти по случай рождения ден на : Изработен е от екологично чист материал PVC и е разработен с помощта на самоклеящегося тип, лесен и удобен за използване.Етикети с балони Love Heart : , идеални за парти в чест на Деня на Свети Валентин, сватбени партита, декорация на стените в дома и така нататък.Етикети за сватбена банкет : 【Добре направени】 Изработени от висококачествен материал, тези етикети не е лесно да изчезнат.Пратката включва 8 × етикети с балони Характеристики -Размер : 29,00 X21,00 X0,10 см / 11,40 X8,25 X0 прозрачни балони. -Цвят : черен, червен, златист, розов подарък за бебета -Материал : PVC червени етикети със сърца любовта -С красиви шарки в романтичен стил тези етикети ще се превърне вашия забележителен фон за декорация на стените в "Свети Валентин". Етикети със сърца на св. -Тези етикети в точното количество, които са подходящи за декорация на вашата сватба или Ден на Свети Валентин, използвайте стъклен декоративна стикер. -Те могат да бъдат свободно стик и лесно да се свали, което е удобно при използване на етикети с главни букви. -Те да играе жизнено важна роля за добавяне на романтична атмосфера за декорация на вашето парти декоративни стикери във формата на сърца. -Освен това, можете да използвате тези стикери за декорация на оформление за Ден на Свети Валентин със собствените си ръце, за да направи няколко нежни снимки декор за стенни стикери.

Други функции

Най-добри сделки