.

.

Тренировка за околовръстния триони от Неръждаема Стомана Отварачка за Дупки с Бормашина, за да околовръстен триони от Метална Сплав, Ударна Пробивна инструмент, 1 ?

Тренировка за околовръстния триони от Неръждаема Стомана Отварачка за Дупки с Бормашина, за да околовръстен триони от Метална

BGN 13.12

Брой продукти
На склад

Микро-тренировки Бързо и точно прескача отвори в стомана, неръждаема стомана, желязо, мед, месинг, алюминии, стекловолокне, формике и други пластове материали за секунди. Идеален за монтаж на ключалки, дръжки на врати и шкафове или пробиване на отвори по-голям диаметър на маси и т. Може да се използва като дупки за пробиване на радарной система сензор за паркиране на автомобил на автобуса.Микро-тренировки. Бързо и точно прескача отвори в стомана, неръждаема стомана, желязо, мед, месинг, алюминии, стекловолокне, формике и други пластове материали за секунди. Идеален за монтаж на ключалки, дръжки на врати и шкафове или пробиване на отвори по-голям диаметър на маси и т. Може да се използва като дупки за пробиване на радарной система сензор за паркиране на автомобил на автобуса.Микро-тренировки Околовръстен трион Бормашина Отварачка за отвори от неръждаема стомана Околовръстен трион с Бормашина за пробиване на метални сплави Iron Ударна пробивна инструмент, 1 бр. Спецификация : Тип : Тренировка за околовръстния триони Материал : быстрорежущая стомана Помещение включва : 1 тренировка за кръговото движение на верижни триони.

Други функции

Type:
Hole Saw Drill Bit
Material:
High Speed Steel
Package Including:
1pcHole Saw Drill Bit :
Най-добри сделки