.

.

Малката Кофа за Боклук в Ретро стил TJLSS, Декоративно Кошчето за Хартиени отпадъци за Баня, Спални, офис и много Други (Цвят: D)

Малката Кофа за Боклук в Ретро стил TJLSS, Декоративно Кошчето за Хартиени отпадъци за Баня, Спални, офис и много Други (Цвят: D)

BGN 39.27

Брой продукти
На склад

★ Малка кофа за боклук ★ Дизайн модел : кофа за боклук в модерен стил, със светъл цвят, подходяща за кухнята, банята, градината, хол. ★ материали от неръждаема стомана + кожа, здрава за по-дълга употреба. ★ Спестяване на пространство : Кръгла, тя е много подходящ да хвърлят боклук в малко пространство. ★ Многоцелеви : може да се използва като играчка, мръсни дрехи, кутия за съхранение на списания за рециклиране. ★ Малка кофа за боклук. ★ Дизайн модел : кофа за боклук в модерен стил, със светъл цвят, подходяща за кухнята, банята, градината, хол. ★ материали от неръждаема стомана + кожа, здрава за по-дълга употреба. ★ Спестяване на пространство : Кръгла, тя е много подходящ да хвърлят боклук в малко пространство. ★ Многоцелеви : може да се използва като играчка, мръсни дрехи, кутия за съхранение на списания за рециклиране.Перфектна малка кофа за боклук Е компактно кофа за боклук е перфектният избор за бани на всеки дом или офис, благодарение на своите култ кръгла форма, която се определя в ъглите, стените - почти навсякъде.Просто обещание : ние използваме най-добрите материали и надеждна конструкция, така че нашите продукти продължават в тежки условия, като например вашия дом години напред.Ние, ако имате някакви въпроси или проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим възможно най-скоро Забележки : 1. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

Други функции

Най-добри сделки