.

.

поставка за торта от Ковано Желязо, Креативна и Многопластова Поставка за торта, Поставка за Десерти за Сватба, рожден Ден, Трехъярусный Прозорец Подпори, Тенис на ?

поставка за торта от Ковано Желязо, Креативна и Многопластова Поставка за торта, Поставка за Десерти за Сватба, рожден Ден, Трехъярусный

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Може да се използва като поставка за сладкиши, десерти, шоколадови бонбони, бисквити или плодов тава Това е прекрасен начин да се подаде на вас и вашите гости сладкиши, плодове или други десерти!Чудесен подарък за Деня на майката, Деня на Св. Валентин, рожден ден, сватба и други събития. Размери : 85 см х 40 см х 65 см / 33,4 инча × 15,7 инча × 25,6 инча. Материал : желязо. Този вид подложки за торта гъвкав, може да се използва за хляб, зеленчуци, шоколадови бонбони, бисквити, много подходящ за стойка за плодове, тава за торта или поставка за торта.Той е много подходящ за сватби, партита по случай рожден ден или други дейности, а също така може да се използва като декорация на дома.Име на продукта : поставка за торта, поставка за десерт Материал изделия : желязо Бързо : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите. Измерва се размерът на ръка, може да има някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря вам3. Снимки на стоките не се включват стоки, различни от стоките. Тъй като осветлението се различава от ъгъла на снимане или източник на светлина под монитора, възможни са леки хроматични аберации, моля, разберете. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим тези проблеми колкото е възможно по-скоро.

Други функции

Най-добри сделки