.

.

hygger Мини Аквариумный Въздушен Камък, Малък Пузырьковый Каменна Кислороден камък, за Аквариум, Комплект Безшумни Кислородни Обектите с Дълбоко Растворением за Акв?

hygger Мини Аквариумный Въздушен Камък, Малък Пузырьковый Каменна Кислороден камък, за Аквариум, Комплект Безшумни Кислородни

BGN 15.68

Брой продукти
На склад

Размери : 1,4 инчаТегло : 1,8 грама / 51 грама.Размер на излизане : маркучи 4 мм. Съвместима мощност на въздушна помпа : помпа с мощност от 1 W или по-висока.При продължителна употреба, ако мръсотията е заключена, когато броят на мехурчетата въздух ще намалее, може да се извадят и се измива няколко пъти.Преди да използвате по-добре се потопете във ваната за два часа.Ако дълбочината е над 40 см, мощност може да се увеличи, ако е необходимо. ?【Дребния балон】 кислороден камък превръща изход на въздуха от въздушна помпа в балон частици, които са по-малки и по-плътен, като ефект "пръскане", и размера на мехурчета може да се регулира, както и различен брой на насищане с кислород да отговарят на различни изисквания за използване. ?【Висока скорост на разтваряне на кислорода]】 В сравнение с обичайните пузырьковым камък, нанопузырчатый камък отделя повече мехурчета, а на газ и на повърхността на водата контакт по-широко, което увеличава количеството на разтворен кислород. ?【Качествени наноматериали】 : нанокамень произвеждани при висока температура.Материалът е здрав и издръжлив.Може да се използва в продължение на дълго време, и той притежава най-добрия ефект на разтворен кислород.Когато спукването на балона във водата, звукът се оказва, е много тих. ?【Мощност на въздушна помпа】 Тегло air stone е на 1,8 грама / 51 грама, той лесно се поставя на дъното на аквариума и е подходящ както за сладководни, така и за солена вода.Той се задвижва от въздух помпа с мощност от 1 W или повече.PS : Колкото по-дълбоко водата, може да се наложи да използвате въздушна помпа-голяма мощност, за да я приведе в действие. ?【Аксесоари въздушна помпа 】 : 1.4-инчов нано-въздушен диск камък, 1 контролния клапан, 1 клапан, 2 нещастници. Забележка : Маркуч и въздушен помпа в комплекта не са включени.

Други функции

Най-добри сделки