.

.

Игли за татуировки, CINRA 50ШТ Професионални Еднократни Игли За Татуировки 9RM Кръгла Изогнутого Размера на Magnum За Татуировочной Машини, Комплект За Татуировки, Консум?

Игли за татуировки, CINRA 50ШТ Професионални Еднократни Игли За Татуировки 9RM Кръгла Изогнутого Размера на Magnum За Татуировочной

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Висококачествен материал : Игли за татуировки CINRA са изработени от висококачествена неръждаема стомана 316 L и чиста запояване за оптимален контрол и резултатиТова е професионално за използване в ротационни татуировка-машини и макара с макара машини.Игли за татуировки, използвани за colorization или перушина татуировки.Това е първият избор на професионалните татуировщиков!.Пратката включва : Игли за татуировки CINRA е 50 бр. игли за татуировки във всяка клетка, те се използват за боядисване или оцветяване на татуировки. Игли за татуировки размер 3 RL 5 RL 7 RL 9 RL 11 RL 3 RS 5 RS 7 RS 9 RS 11 RS 5 M1 7 M1 9 M1 11 M1 7 RM 9 RM за вас избират.Отличен дизайн : игли Накрайници за татуировки не са извити, изключително остри, са задължителни удобства за татуировки за всички професионални художници-татуировщиков.Стандартната дължина е подходящ за почти всички комбинирани татуировка на орел и тюбиков, комплект за татуировки.Подходящ за повечето машини и пистолети за всички ваши нужди в татуист. 100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Ние наистина се гордеем с нашите игли за татуировки.Професионални игли за татуировки CINRA - това са най-добрите игла за татуировки.Ако не сте доволни от покупката си за някакъв проблем с нашите игли за татуировки, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща. ние ще ви помогнем да решите вашите проблеми в скоро време.Комплект за еднократна употреба стерилни игли за татуировки CINRA 50шт, моля, проверете и изберете размера преди да поръчате.Достъпни размер : 3 RL 5 RL 7 RL 9 RL 11 RL 3 RS 5 RS 7 RS 9 RS 11 RS 5 M1 7 M1 9 M1 11 M1 7 RM 9 RM размер игли за татуировки по ваш избор.Игла за татуировки CINRA са изработени от неръждаема стомана 316 L, е напълно чиста спойка за оптимален контрол и резултати, това е професионален и задължителните аксесоари за татуажа за художника-татуировщика. Количество : игли за татуировки 50 бр. Достъпни размер : 3 RL 5 RL 7 RL 9 RL 11 RL 3 RS 5 RS 7 RS 9 RS 11 RS 5 M1 7 M1 9 M1 11 M1 7 RM 9 RM на избор.

Други функции

Най-добри сделки