.

.

JYXCOSHELF Домашни Рафтове, Стенни Стелажи От Скандинавския Ковано Желязо Творчески Багажник хлебна Дървена Вагонки Многоетажни Къща Декорация на Хола довършителни о?

JYXCOSHELF Домашни Рафтове, Стенни Стелажи От Скандинавския Ковано Желязо Творчески Багажник хлебна Дървена Вагонки Многоетажни Къща

BGN 58.14

Брой продукти
На склад

● Проста концепция, удобна за съхранение на различни предмети ● Той е изработен от желязната художествени материали, двуслойни и просторен дизайн, а клирънсът е красиво. ● Модерен стил, некласифицирано склад, заема малко пространство, спестява място и ефективно освобождава място за съхранение. ● Стенни стелажи може да се използва за кухня, хол, спалня, бар, чайна, магазин за дрехи, кафенета и т. ● Доставка 15-20 дни, ако не получите поръчката си в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.Създаване на допълнително пространство на рафта у дома или в офиса за поставяне на вази, семейни снимки, колекционерски артикули, сувенири.Сложи го в хола и сложи любимата си книга, за декорация или растение.Или, може би, все още се нуждаят от малко място за съхранение в кухнята?Как стоят нещата във вашия офис?Или можете да го поставите в кухнята.Това спестява място, позволява пълноценно използване на пространството в стаята си, а също ще я чисти и tidy.Name : Стенни стелажи Размер : 70*15*70 см Материал : желязо изкуство + масив дърво Стил : Прост модерна Форма на дялове : в специална форма Функции : стабилна, здрава Подходящо помещение : ресторант, кухня, кафене, бар и т. Възможна грешка в рамките на 1-2 см при измерване на изделия с ръка.Моля, изтеглете действителната стока. Снимките на стоките са физически снимки, но поради някои различия в изобличаването на технологии на снимане, моля, преобладават естествени.Забележка : Това е само един полк и в нея няма никакви други стоки.Предпазни мерки : След получаване на стоката, моля, проверете стока.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Аз съм много се радвам да ви и ви желая приятно пазаруване.Ние винаги се стремят да предоставят най-доброто обслужване на всеки клиент.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез Q & A (въпроси и отговори) или по електронна поща.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Решаване на проблемите на клиенти, за нас това е голяма чест.

Други функции

Най-добри сделки