.

.

Yxbhhym Черно-бял и Червен Водопад Платно Стенно Изкуство Дървета на Гората Живопис Пейзаж Произведения на изкуството за Стенни Картини Водопад Щампи за Спалня Интер?

Yxbhhym Черно-бял и Червен Водопад Платно Стенно Изкуство Дървета на Гората Живопис Пейзаж Произведения на изкуството за Стенни Картини Водопад

BGN 23.12

Брой продукти
На склад

?Размер стенни рисунки върху платно с инфинити водопад; 12x16 инча Общият размер на 3 части, ако ги поставите заедно, без пропуски, е 16 "x 36 см ?дървена растянутая летва на рамката е готова и да я лесно да се мотае:Щампи с природа на планините върху платно, опаковани в картонена кутия.Галерия, увита отвътре екологично чиста дървена перекладиной и куки, монтирани на всеки панел, просто се монтира за декора на стените. ?Идеалната Черно-бяло-червена Пейзаж от стенни картини:На висококачествена платно е отпечатан на много нива пейзаж с водопад, който те кара да чувстваш, че всеки ден вижте на красив пейзаж, а червените гори красят цялата стая. ?Декор на стените с есента картини : висококачествена машинна печат с висока резолюция върху платно с добро качество, водоустойчиви, не выцветающая повече от 50 години. идеален декор за дома, идеята за празника и за подарък на вашите приятели, семейства и роднини. ?Стенно изкуство в гората Подходящи места : хол, спалня, кухня, къща, офис.От настройките на монитора друга марка цветове на печат може леко да се различават от цветовете на изображението. ?Размер стенни рисунки върху платно с инфинити водопад; 12x16 инча Общият размер на 3 части, ако ги поставите заедно, без пропуски, е 16 "x 36 см. ?дървена растянутая летва на рамката е готова и да я лесно да се мотае:Щампи с природа на планините върху платно, опаковани в картонена кутия.Галерия, увита отвътре екологично чиста дървена перекладиной и куки, монтирани на всеки панел, просто се монтира за декора на стените. ?Идеалната Черно-бяло-червена Пейзаж от стенни картини:На висококачествена платно е отпечатан на много нива пейзаж с водопад, който те кара да чувстваш, че всеки ден вижте на красив пейзаж, а червените гори красят цялата стая. ?Декор на стените с есента картини : висококачествена машинна печат с висока резолюция върху платно с добро качество, водоустойчиви, не выцветающая повече от 50 години. идеален декор за дома, идеята за празника и за подарък на вашите приятели, семейства и роднини. ?Стенно изкуство в гората Подходящи места : хол, спалня, кухня, къща, офис.От настройките на монитора друга марка цветове на печат може леко да се различават от цветовете на изображението.Черно-бял и червен рисуване върху платно с водопад, ще Съживи стените на вашия офис, бизнес или дом.

Други функции

Най-добри сделки