.

.

Малко подложка за мишка BLUEBOOD, Японски Самурайские Подложки за мишки за лаптоп, Персонални Преносими Пътен Подложка за Безжична мишка (Ретро Бушидо Spirit)

Малко подложка за мишка BLUEBOOD, Японски Самурайские Подложки за мишки за лаптоп, Персонални Преносими Пътен Подложка за Безжична мишка (Ретро

BGN 5.99

Брой продукти
На склад

【Портативен дизайн】 размери на изделието : 9,5 "x 7,9" x 0,12" Изискан модел придава индивидуалност на вашия офис, перфектен за работа на работния плот и е удобно за носене при бизнес пътувания.Цветна подложка за мишка, внимателно изписани с ярки цветове, ярки, не избледнява.Малък размер го прави страхотен подарък на вашите приятели, семейство, колеги и учители. 【Ултра-гладка тъкан от ликра】 С удобна повърхност от ликра и дышащим материал на подушечках.Кърпа повърхността сверхмягкая и обработена под високо налягане.Мека повърхност подложка за мишка позволява на мишката е много лесно да се движите по него.Висококачествена гладка повърхност осигурява комфортно използване на мишката. 【Имат противоплъзгаща основа】 Натурална устойчива на плъзгане гумена основа здраво прилепнала към масата, осигурява стабилна работа на мишката и ефективно я предпазва от подхлъзване. Подходящ за всяка равна твърда повърхност на масата, което прави работата в офиса по-приятен. 【Лесно почистване】 Повърхност е водоустойчив, течни петна могат да бъдат почистени с вода за по-продължителна употреба.И той не потускнеет при повторно почистване. 【Персонализирани Стил】Този малък подложка за мишка има много красиви и модерни стилове за избор, включително мрамор, цветя, абстрактно изкуство, морденскую живопис и др, Подходящ е за всички жени, девчушек, деца, които използват малки подложки за мишки, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Портативен дизайн】 размери на изделието : 9,5 "x 7,9" x 0,12". Изискан модел придава индивидуалност на вашия офис, перфектен за работа на работния плот и е удобно за носене при бизнес пътувания.Цветна подложка за мишка, внимателно изписани с ярки цветове, ярки, не избледнява.Малък размер го прави страхотен подарък на вашите приятели, семейство, колеги и учители. 【Ултра-гладка тъкан от ликра】 С удобна повърхност от ликра и дышащим материал на подушечках.Кърпа повърхността сверхмягкая и обработена под високо налягане.Мека повърхност подложка за мишка позволява на мишката е много лесно да се движите по него.Висококачествена гладка повърхност осигурява комфортно използване на мишката. 【Имат противоплъзгаща основа】 Натурална устойчива на плъзгане гумена основа здраво прилепнала към масата, осигурява стабилна работа на мишката и ефективно я предпазва от подхлъзване.

Други функции

Най-добри сделки