.

.

9 бр./компл. Кръгли Рамки, режещи удари с кръгли панели, за да шейкър, 3 Размера, Самозалепваща лента отпред и отзад, 3D Кръгли Куполи за Шейкър за производство на харти?

9 бр./компл. Кръгли Рамки, режещи удари с кръгли панели, за да шейкър, 3 Размера, Самозалепваща лента отпред и отзад, 3D Кръгли Куполи

BGN 5.49

Брой продукти
На склад

✨[Кръгли шейкерные панел 3 размера за направата на картички] -9 бр кръгли рамки, режещи удари с 3 бр. Кръгли шейкерные панели се предлагат в 3 различни размери.Създаване на триизмерни карти за шейкеров капачки за шейкеров Всеки панел е снабден самозалепваща лента отпред и отзад за удобство на приложение. ✨[ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ] - Прозрачни куполи с клейкими ивици.Всеки панел има самоклеящуюся ивица отпред и отзад за удобство на приложение.Пластмасови прозрачни капаци за пълни шейкеров Изработени от сверхпрочных блестящи прозрачни ацетатных листа Висококачествена пластмаса с трайно самозалепващи се ленти, прозрачни и дълъг живот за продължителна употреба. ✨[ЛЕСЕН НАЧИН за НАПРАВАТА]-Съвместими шейкерные куполи са съвместими с координирующими видовете печати, като предоставя неограничен творчески потенциал!Ацетатные листа, устойчиви на топлина и статичен ефекти, което позволява да се прилага прахове за щамповане на предната страна на шейкър. ✨[Красиво бижу за scrapbooking със собствените си ръце] - Чисто нов елегантен дизайн на панелите позволява плашкам намира точно на върха блистера в кутия шейкър Тези плоски кръгли капаци за шейкър - чудесен начин да даде на вашите проекти обем и блясък!Напълнете конфети, блясък, пайети, изваяни фигурки и много други. ✨ [ГАРАНЦИЯ за 100% удовлетвореност] - Ние сме абсолютно сигурни в нашите продукти.ние ще предоставя продукти с високо качество, като се гарантира удовлетвореността на клиентите.Моля, свържете се с нас, ако срещнете някакви проблеми с качеството на нашия продукт или сте недоволни от своята покупка в нашия магазин.ние сме тук през цялото време.Универсална лента за шейкър има 2 прозрачни слоя; можете да я попълнят своите любими пайети и мъниста, за да се създаде самостоятелен елемент, който : .може да се придържаме към горната част на пощенски картички.може да се залепи вътре нарязани дупки. може да се използва като самостоятелен елемент на домашен интериор.Кръгли форточки за разклащане се предлагат в 3 различни размери.Всеки панел има самоклеящуюся ивица на.Ацетатные листа, устойчиви на топлина и статичен ефекти, което позволява да се прилага прахове за щамповане на предната страна на шейкър.Напълно нов плосък дизайн на панелите позволява плашкам намира точно на върха.Лентата шейкър перфектно с нашите Набор от клишета Circle Frames.

Други функции

Най-добри сделки