.

.

Музикални Кутии за бижута, Музикални Кутии Ретро Механизъм за резбарска Украса на Дома Музикална Ковчег Музикална ковчег Музикална ковчег в Свети Валентин Коледе?

Музикални Кутии за бижута, Музикални Кутии Ретро Механизъм за резбарска Украса на Дома Музикална Ковчег Музикална ковчег Музикална

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Интересни декоративни сувенири, достатъчно малки, за да можете да ги поставите навсякъде в дома, красиви и удобни Когато ще искрят музика, тръби и колелата на влака ще започне да се върти. Изискан дизайн, може да се използва за декорация или за съхранение на някои аксесоари. Когато пружина затянута, музикална ковчег автоматично възпроизвежда музика без източник на захранване. Музикалното ковчег и кутия за съхранение имат пълни функции, изисканост, стил и изключителна индивидуалност.Най-добрият подарък е Идеалният избор за подарък за всякакви събития като рожден ден, сватба, годишнина, свети Валентин и други партита, популярни мелодични тонове за семейството, приятелите и колегите си.Име на продукта : Механична музикална ковчег за по влакове Материал изделия : екологично чиста пластмаса Размер на продукта : 16*15.4 в) Музиката : Музиката на продукта избрани на случаен принцип : 1. Преди покупка, моля, проверете цвета и размера. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Поради различни монитори, моля, обърнете внимание, че може да се появи малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Каним всички да споделят и да оставят коментари, да ви предоставим най-добрите услуги и продукти. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено ние изпращаме в рамките на 1-3 дни, а очакваното време на пристигането си е 9-15 дни.

Други функции

Най-добри сделки