.

.

EXCEART Прозрачни Чанти За съхранение на 5 бр. Преносима Чанта За съхранение, Обхващащи Лицето, Множество Папка-Пазител, Пластмасови Калъфи За лице, Скоби, Чанта-Контей?

EXCEART Прозрачни Чанти За съхранение на 5 бр. Преносима Чанта За съхранение, Обхващащи Лицето, Множество Папка-Пазител, Пластмасови Калъфи

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Компактен размер и специална конструкция за пренасяне за преносими дейности на откритоКреативен дизайн и стил, с удобна структура ще гарантира своята практичност и желанность.Този продукт представлява чанта за съхранение на маски, направени от качествена пластмаса полипропилен, трайни в употреба.Може да се използва като прост, но конкретно за подарък на приятелите си, ще им донесе по-голямо удобство.Специално разработен за ежедневна съхранение на маски, че прави си маска чист и подреден.Описаниесли търсите чанта за съхранение маски за лице на стабилно качество на разумна цена, искам да ви препоръча тази чанта за съхранение на маски.Ние използваме най-висококачествени продукти, така че можете да да я запази за дълго.Междувременно, той притежава привлекателен външен вид.Това щеше да бъде най-добрият помощник за вас.Характеристики Материал : PP - Цвят : син - Размер : 20,4 X13,1 X0,2 см - Размер : около 20,40 X13,10 X0,20 см / 8,02 X5,15 X0,08 инча.- Този продукт представлява чанта за съхранение на маски, направени от качествена пластмаса полипропилен, трайни в употреба. - Креативен дизайн и стил, с удобна структура ще гарантира своята практичност и приветствуемость.- Компактен размер и специална конструкция за пренасяне за преносими дейности на открито. - Специално разработен за ежедневна съхранение на маски, че прави си маска чист и подреден.- Може да се използва като прост, но конкретно за подарък на приятели, им донесе по-голямо удобство.Пратката включва 5 х калъф за лице чанта за съхранение.

Други функции

Най-добри сделки