.

.

4 Опаковки M10 Продълговат налягане главата порта С Резбови Пръчки на Шпиндела, 10 mm За по-малките деца, аксесоари за врата за кучета, Набор от Спирални болтове, подход?

4 Опаковки M10 Продълговат налягане главата порта С Резбови Пръчки на Шпиндела, 10 mm За по-малките деца, аксесоари за врата

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

【M10】 4 опаковки пръчки на шпиндела M10 10 мм по-дълъг от 10 см (3,98 инча) Пръти шпиндел с резба е Подходящ за всички порта за бебета, домашни любимци и кучета, монтирани под наляганеРезбовани вентили за високо налягане, са изработени от изключително здрав метален материал с пластмасово регулируемо колело е бял на цвят. 【ЛЕСНА инсталация FST】 Комплект крепежни болтове с диаметър 10 мм и може лесно да се инсталира във вашите детски врата.Нашите винтове за аксесоари, this durable walk through gates може лесно да се инсталира в порта на вашето дете / домашни любимци и кучета без никакви инструменти. 【СТАБИЛНОСТ И сигурност】 Тези нажимные порти с дърворезба 10 мм, правят си бебешки портите на по-устойчиви и повече не излизат от строя.В същото време аксесоар small baby gates защитава вашите стени, без да има дупки, подходящ за вашите детски врата, врата за домашни любимци, порта за кучета. 【СТАБИЛНОСТ И сигурност】 Тези напорни порти с дърворезба правят вашите детски портите на по-устойчиви и повече не излизат от строя.В същото време аксесоар small baby gates защитава вашите стени, без да има дупки, подходящ за вашите детски врата, врата за домашни любимци, порта за кучета. 【РЕЗЕРВИРАЙТЕ С УВЕРЕНОСТ】Tocypho се стреми да създаде доброто марка за майката и детето.Имаме гаранция за връщане на парите за 6 месеца, така че можете да правите покупки с увереност.При всякакви проблеми с качеството или всякакви забележки по наше болту, моля, не се колебайте да ни информират за това. ➤Забележка Моля, уверете се, че отвора на шпиндела на врата, подходящи за болтове 10 мм (M10), преди да купите.Детски лигавицата на вратата или на стената НЕ са включени в комплекта. ➤ Идеалният комплект за подмяна на арматура на шпиндела на затвора високо налягане ✪4 комплекта пръчки на шпиндела на затвора високо налягане 10 mm, се използват за замяна на повредени или липсващи пръчки на шпиндела. (Натиснете го към стената, за да държат вратите на място) ✪Подходящ за детски врата, монтирани под налягане, а също така в кухнята, стълби, тераса, спалнята, банята и т. ➤ Лесен монтаж без инструменти ✪ Измерете разстоянието от вратата до стената (не трябва да надвишава 75 мм). ✪ Обърни се на изравняващи колела по посока гумена дръжка. ✪ Поставете 4 прът шпиндел с резба в отворите във всяка от 4-те ъгли на вратата.

Други функции

Най-добри сделки