.

.

Operitacx Воки от Неръждаема Стомана, Тигани за пържене, Антипригарная Тиган с Плоско Дъно, Китайски Тиган, Гореща Тенджера с Двойна дръжка, Кухненски Съдове за Индукци?

Operitacx Воки от Неръждаема Стомана, Тигани за пържене, Антипригарная Тиган с Плоско Дъно, Китайски Тиган, Гореща Тенджера с Двойна дръжка,

BGN 7.19

Брой продукти
На склад

??Воки-тигани SHABU SHABU от неръждаема стомана, тиган за пържене, антипригарная тиган с плоско дъно, китайски Тиган-тиган с двойна дръжка, кухненски съдове за индукция, газови печки, здраво процеса на заваряване, в края на постоянен, а дръжката е лесно отвалитьДръжка дизайн ви позволява удобно да го преместите. ??ТИГАН с незалепващо покритие, тиган Тиган от неръждаема стомана, съдове с плоско дъно, китайски Тиган за индукция, електрически, на газ, метален материал е безопасен и е трайна, устойчива на износване и практичен за по-дълга употреба. ??ТИГАН ОТ ВЪГЛЕРОДНА СТОМАНА, Тиган от неръждаема стомана, традиционен стил, стоманен тиган с две дръжки, креативен и щедър на външния вид на продукта и практичен дизайн.Добра тенджера за приготвяне на храна за теб. ??ТИГАН ЗА УЛИЦА Лесен за използване благодарение на своята добре полирана повърхност, му е много удобно за почистване, тъй като той антипригарный. ??ТУРИЗЪМ ТИГАН-тиган Широко се прилага в домашна кухня, в магазина горещи саксии, ресторант и други, които се нуждаят места.Пълно задоволяване на вашите различни нужди в употреба. ????Описание????Тази практическа кухненска тенджера изработени от здрав метал, лукс.Тази тенджера е идеален за приготвяне на топли ястия и супи.Подходящ за всяка кухня.Можете да се насладите на приятно времето за готвене.Това може да бъде открито.Тенджера за готвене лесно и е подходящ за ресторанти, пикници и у дома.????Характеристики на????- Цвят : сребрист-Материал : метал Размер : 24,00 X22,00 X6,00 см. /9,43 X8,65 X2,36 инча ????Предпоставка включва????1 х пот.

Други функции

Най-добри сделки