.

.

Пластмасов Флакон-спрей, 16 мл / 500 мл, Прозрачни Празни Флакони-Опаковки за Почистващи продукти за Коса, Масла, Бутилка за Пръскане на Вода с Регулируем Винт (6 опаков?

Пластмасов Флакон-спрей, 16 мл / 500 мл, Прозрачни Празни Флакони-Опаковки за Почистващи продукти за Коса, Масла, Бутилка за Пръскане

BGN 9.06

Брой продукти
На склад

♥ Безопасен материал : Полипропилен бутилка и капачка не съдържат BPAТя може да се използва за зареждане с гориво масла и всяка течност. ♥ Домашни-търговско-индустриална употреба : използвайте ги за почистване на околната среда около вашия дом, за лична хигиена, приготвяне на храна, например, сукуленти или билки, спрей за гладене домашно бельо, хидратиращ спрей за коса, спрейове за домашни животни от миризмата, препарат за почистване на под, килими, смес от оцет и вода за миене на прозорци, козметичен хидратиращ крем за лице, измиване на зеленчуци, дезодорант за баня.Топъл съвет : (Моля, не се опитвайте да се съхранява на агресивни течности). ♥ Отличен дизайн : побере в ръката си, но достатъчно голям, за да ви се налага постоянно попълване на запасите.Изглежда страхотно и е здрав благодарение на добра распылителю с нажимным механизъм, комплекта включва шапка. "напълно е херметически затворен, има плътно уплътняване, което ще попречи на вытекание всякакви течности. е спрей за мек и равномерен мелкодисперсный мъгла. ♥ Безпроблемно сервизно обслужване. : Ако не сте доволни от продукт, моля, незабавно се свържете с нас по електронната поща.Ние имаме професионален екип следпродажбено обслужване, която ще ви предоставим висококачествени услуги.Моля, обърнете внимание, че в този флакон не трябва да се използва белина!!!.Ако течността съдържа прах, това може да доведе до запушване на дюза или тръба, така че преди употреба се препоръчва напълно равномерно течността се разклаща.Woaiwo-q - компания, специализирана в производството и продажбата на висококачествени стоки за ежедневна търсенето.Ние винаги се стремим да създадем здравословна и изискан живот.Ние приемаме клиента за основа, на пазара - за ориентир, качество - стандарт, иновации-за целта.Нашата концепция за развитие на бизнеса е в това, че целостта създава марката, качеството позволява да завладее пазара.С най-доброто отношение към обслужването на всеки клиент!!!.Флакони с пистолет в действителност никога не получават достатъчно внимание, те са навсякъде, във всяка къща, в предприятието, в училище, в кухнята, на барбекю в задния двор.Днес те се използват в почти всички частни и търговски отрасли, включително поддръжка, готвене, градинарство, грижа за коса, козметика и много други.

Други функции

Най-добри сделки