.

.

FAVOMOTO 2 бр. Вентилатор, Въздушна Парцал, Електрически Вентилатор за компютър, Електрическа Въздушна Парцал, Безжична Въздушна Парцал за компютър, Домашен Въздушна П?

FAVOMOTO 2 бр. Вентилатор, Въздушна Парцал, Електрически Вентилатор за компютър, Електрическа Въздушна Парцал, Безжична Въздушна

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Безжична сгъстен въздух : прах от сгъстен въздух може да се зарежда чрез мобилен източник на захранване, зарядно устройство и адаптерСгъстен въздух За Компютър : Бластване наставка се регулира от завои на 90 градуса, много гъвкава, безжична конструкция и лесно се справя с различни проблеми почистване.Пречистване на клавиатурата сгъстен въздух : Мултифункционален, може да се използва за почистване на компютърни клавиатури, камери и друго електронно оборудване, както и мека мебел, щори, играчки и други предмети.Безжична въздушния филтър : Той също е надуваема функция за надувания плувни на пръстените", надуваеми легла, балони, което осигурява удобство в ежедневието.Пречистване на клавиатурата : Малък по размер, лек, прост и практичен дизайн, удобен за държане в ръка, подходящ за почистване.

Други функции

Най-добри сделки