.

.

Бамбук Ъглова пейка за душата DOLPS, Водоустойчив Пейка за баня с рафтове за съхранение, седалка за стол за бръснене или срок на съхранение с нескользящими крака, за с?

Бамбук Ъглова пейка за душата DOLPS, Водоустойчив Пейка за баня с рафтове за съхранение, седалка за стол за бръснене или срок на съхранение

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Бамбук ъглова рамка : Компактна форма с ъглов дизайн, практично и красиво във всяка стая Преносим и лесен за монтаж : Столче за душата има размери 40 см дължина 40 см ширина 43 см височина, което е достатъчно малко, за да не заемат твърде много място в душата си, и му е много лесно да се събере и използва. Поставка за стол за вашите нужди в душата : Това е освежаващо - да има възможност да седи под душ и да се позволи на водата да се стича по части на тялото си.Независимо от това, независимо дали посещавате физиотерапия, бреете краката или имате само малко боли стъпалата, гърба, бедрата и коленете, тази пейка осигурява стабилност и комфорт при вземането на душ. Отличен за вътрешно и външно ползване : Какво прави този бамбуков стол за душата специален, е фактът, че той е разработен с оглед на гъвкавост и практичност.Можете да го използвате като на мебели за баня, организатор за съхранение в банята или на терасата като домашен интериор. Дизайн : заоблени ъгли и добре шийн finish край за употреба; няма спирални издатини по повърхността, повече не се притеснявайте за неровностях. Бамбук ъглова рамка : Компактна форма с ъглов дизайн, практично и красиво във всяка стая. Преносим и лесен за монтаж : Столче за душата има размери 40 см дължина 40 см ширина 43 см височина, което е достатъчно малко, за да не заемат твърде много място в душата си, и му е много лесно да се събере и използва. Поставка за стол за вашите нужди в душата : Това е освежаващо - да има възможност да седи под душ и да се позволи на водата да се стича по части на тялото си.Независимо от това, независимо дали посещавате физиотерапия, бреете краката или имате само малко боли стъпалата, гърба, бедрата и коленете, тази пейка осигурява стабилност и комфорт при вземането на душ. Отличен за вътрешно и външно ползване : Какво прави този бамбуков стол за душата специален, е фактът, че той е разработен с оглед на гъвкавост и практичност.Можете да го използвате като на мебели за баня, организатор за съхранение в банята или на терасата като домашен интериор. Дизайн : заоблени ъгли и добре шийн finish край за употреба; няма спирални издатини по повърхността, повече не се притеснявайте за неровностях. Размер : 40*40*43 см Дължина дугообразной ръб : 63 см Тегло : 3,7 кг.

Други функции

Най-добри сделки