.

.

Опаковъчни материали Chu's TI740MH60, Супер Маска, Маскирующая лента от гофрирана хартия, Натурален цвят, 5,5 Мил, 12 mm x 60 ярда (опаковка от 72 ролки)

Опаковъчни материали Chu's TI740MH60, Супер Маска, Маскирующая лента от гофрирана хартия, Натурален цвят, 5,5 Мил, 12 mm x 60

BGN 34.64

Брой продукти
На склад

Лепило агент система, разработена за да се гарантира отлични експлоатационни характеристики и адхезия към различни гладки повърхностиВнимателно се нанася върху повърхността и не оставя следи при премахване.Отлично качество на лепила чудесно за нанасяне на бояджийски покрития. премиум-клас, отговаря.Комплексно използване за подрядной индустрия.Лепило агент система, разработена за да се гарантира отлични експлоатационни характеристики и адхезия към различни гладки повърхности.Внимателно се нанася върху повърхността и не оставя следи при премахване.Отлично качество на лепила чудесно за нанасяне на бояджийски покрития. премиум-клас, отговаря.Многофункционално приложение за договор за работа. Тиксо добре залепен към различни повърхности в зависимост от конфигурацията и се отстранява чисто, без да остави следи.Лентата се използва за задържане, свързване, запечатване и некритичной камуфлаж.

Други функции

Най-добри сделки