.

.

Hemoton 3 Двойки Шумоподавляющих Берушей тапи за уши Шумоподавляющие тапи за уши за Сън тапи за уши за Пътуване тапи за уши За dj-и тапи за уши За Концерти тапи за уши Сил?

Hemoton 3 Двойки Шумоподавляющих Берушей тапи за уши Шумоподавляющие тапи за уши за Сън тапи за уши за Пътуване тапи за уши За dj-и

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

СИЛИКОНОВИ ТАПИ за УШИ за ПЛУВАНЕ - са Направени от добър материал, може да се перат и да се използват многоразовоМОНОЛИТЕН ТАПИ за УШИ - са Направени от добър материал, im ЗАЩИТА на УШИТЕ - за намаляване на шума по време на сън или на работа.ТАПИ за УШИ за ПЛУВАНЕ - Изработени от материал, може да се пере, многоразово използване те са безопасни за употреба.СИЛИКОНОВАТА УШНА ЗАМАЗКА - чудесно за намаляване на шума по време на сън или на работа.Изработен е от материал, много, много.СИЛИКОНОВИ ТАПИ за УШИ за ПЛУВАНЕ - са Направени от добър материал, може да се перат и да се използват многоразово.МОНОЛИТЕН ТАПИ за УШИ - са Направени от добър материал, im ЗАЩИТА на УШИТЕ - за намаляване на шума по време на сън или на работа.ТАПИ за УШИ за ПЛУВАНЕ - Изработени от материал, може да се пере, многоразово използване те са безопасни за употреба.СИЛИКОНОВАТА УШНА ЗАМАЗКА - чудесно за намаляване на шума по време на сън или на работа.Изработен е от материал, много, много.Списък на опаковки, 3 двойки x затычек за уши Особености - Материал : Силиконови тапи за уши силиконови. - Размер : около 2.98inch аудио жак. - Цвят : Сиво, черно и червено тапи за уши за музикални фестивали. Идеални тапи за уши с шумопотискане, както за офис, така и за лична употреба на звука. - Чудесно за намаляване на шума по време на сън или на работа.Изработени от материал, много и силни тапи за уши с шумопотискане. - Изработени от материал, те пере, за многократна употреба и сигурни в използването на силиконови тапи за уши. - за намаляване на нивата на шум, независимо от това, учите ли, спите или работите, за защита на ушите. - Лек и малък, лесен за употреба и переноске.По-безопасни и удобни за използване тапи за уши, блокиране на звук по време на сън.Описание Товараподавляющая gag за уши Търсите звукоизолирани силиконови тапи за уши?Това продуктът е произведен от висококачествен материал за трайни употреба. ушни филтри Ергономичен дизайн и удобна структура ще гарантира своята практичност и популярност като шумоподавляющих берушей както за офис, така и за лична употреба.

Други функции

Най-добри сделки