.

.

TENDYCOCO, 3 предмет, чанта за червило, Косметичка, Реколта Портмонета за жени, Джобен Органайзер, Портфейл, Държач за червило, Калъф за червило, чанта за съхранение на др?

TENDYCOCO, 3 предмет, чанта за червило, Косметичка, Реколта Портмонета за жени, Джобен Органайзер, Портфейл, Държач за червило, Калъф

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Косметичка с огледало - Ако се сблъскате с някакви проблеми със закопчалка на чантата, можете свободно да върне тези чаши в рамките на 30 дни от датата на покупка и да получите пълно възстановяване, без въпросиПЪТНА ЧАНТА за грим - Чанта за червило е изработена от висококачествена кожа материал, който е здрав и може да се съхранява дълго време.Кожен калъф за козметика - чудесно за съхранение на вашите монети, пари в брой, кредитна карта, слушалки, ключове, червило и малки неща, които трябва да вземат със себе си.Държач ЗА ЧЕРВИЛО за дамска чанта - ПРИЛОЖЕНИЕ : по-Голям капацитет за съхранение на козметични продукти за грим, тоалетни принадлежности, четки за лице или за всякакви ежедневни неща.Сгъваема, преносима и лека конструкция, която лесно се носи с себе си, където и да отидете. Покритие и ръчно пране.ПРЕНОСИМ КОНТЕЙНЕР ЗА КОЗМЕТИКА - благодарение на крошечному размер се побира в джобовете на панталона, чантата или в ръкава си портфейл.Осъществяване Списък 3 x чанта за съхранение Характеристики - Размер : 6,5x5,5x10 см / 2,56x2,17x3 джоб за грим. - Цвят : Черен титуляр и чанти за блясък за устни. - Лесна и по-безопасна конструкция ключалката осигурява удобство за вас и ще гарантира безопасността на вашите неща в портативни случай за хигиенично червило. - Удобна и еластична чанта за съхранение на дреболии, с нежна консистенция. - Подходящ за ежедневна употреба, и вие можете да ги вземете със себе си на училище, да пазарувате, на работа, на улицата и т. Кожен калъф за червило. - Поставени в джобовете на панталона, чантата или ръкав портфейл благодарение на миниатюрному на притежателя червило за чанти. - ако имате нужда от малка кесия за пари и монети, просто държите всичко необходимо, достига портативен косметичку. - Материал : кожа козметика.Информация за стоки Титуляр-органайзер за губных червила, Отличен за организиране на вашите монети, пари в брой, кредитна карта, слушалки, ключове, червило и малки неща, които трябва да вземат със себе си. джоб за грим, Изработени от висококачествена кожа, фина работа, модерен дизайн ключалката осигурява удобство за вас.

Други функции

Най-добри сделки