.

.

Винил Арт Стикер на стената - Shell Yeah - 14 x 16 - Минималистичные Сладки Самозалепващи Етикети във формата на Миди, за Дома, Спални, Банята, Детската Стая, Хола, Магазин за ?

Винил Арт Стикер на стената - Shell Yeah - 14 x 16 - Минималистичные Сладки Самозалепващи Етикети във формата на Миди, за Дома,

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

✓ Нашата благородна vinyl стикер с надпис "Shell Yeah" е с размери от 14 до 16 инчаСнимките са само за демонстрация и вдъхновение.Всички наши винилови стикери за стена са изработени от висококачествени индустриални самоклеящегося винил Lutema. ✓ Нашите подвижни стикери с цитати, думи и рисунки - идеален начин да изразиш себе си, не бюст банка.Този е идеален за вашата стая в общежитието, офис баня или хол. ✓ Получите прекрасния стикер.Може да се прилага върху всички чисти гладки повърхности, включително вътрешни стени, врати, прозорци, огледала, шкафове, стълби, стъкло, лаптопи, багаж, стъкла и брони на автомобили, термос, чаши за кафе и ученически папки в зависимост от размера. ✓ Тази отклеивающаяся vinyl стикер лесно се премахва без остатък.Включва в себе си прости инструкции стъпка по стъпка за това, колко лесно е да го прилага.Нашите самозалепващи нетоксични етикети е водоустойчив, дълготраен и продължават дълги години, не отслаиваясь, не сминаясь и не выцветая. ✓ Като цяло, винил надписи - една от най-новите тенденции в съвременния декор.Тъй като нашите продукти се отличават с високо качество, тя създава илюзията за ръчно рисувани стени без елементарно, разходи или време.Какво чакате?Нека бъдем по-хитър!. ✓ Нашата благородна vinyl стикер с надпис "Shell Yeah" е с размери от 14 до 16 инча.Снимките са само за демонстрация и вдъхновение.Всички наши винилови стикери за стена са изработени от висококачествени индустриални самоклеящегося винил Lutema. ✓ Нашите подвижни стикери с цитати, думи и рисунки - идеален начин да изразиш себе си, не бюст банка.Този е идеален за вашата стая в общежитието, офис баня или хол. ✓ Получите прекрасния стикер.Може да се прилага върху всички чисти гладки повърхности, включително вътрешни стени, врати, прозорци, огледала, шкафове, стълби, стъкло, лаптопи, багаж, стъкла и брони на автомобили, термос, чаши за кафе и ученически папки в зависимост от размера. ✓ Тази отклеивающаяся vinyl стикер лесно се премахва без остатък.Включва в себе си прости инструкции стъпка по стъпка за това, колко лесно е да го прилага.Нашите самозалепващи нетоксични етикети е водоустойчив, дълготраен и продължават дълги години, не отслаиваясь, не сминаясь и не выцветая. ✓ Като цяло, винил надписи - една от най-новите тенденции в съвременния декор.

Други функции

Най-добри сделки