.

.

Настолни Вентилатори Преносим Мини-Настолен Вентилатор, Малък, но мощен, Малък Персонален Настолен USB Вентилатор, за Домашния офис, на Масата в спалнята и работния ?

Настолни Вентилатори Преносим Мини-Настолен Вентилатор, Малък, но мощен, Малък Персонален Настолен USB Вентилатор, за Домашния офис, на Масата

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

[Захранва от USB] : Идва с USB кабел, съвместим с всички USB портове, като компютър, захранващ блок, монтиран на стената, зарядни устройства и всякакъв друг източник на захранване с поддръжка на USB Можете просто да го свържете към източник на захранване за работа. [Регулируема скорост] : Преносим вентилатор с 2 скорости регулируеми подходящ за различни нужди за охлаждане, просто натиснете бутона на захранването, за да промените скоростта, той винаги ще охлади вас на ниска скорост висока скорост е достатъчно силна, за бързо охлаждане на вас след силния пот. [Сверхшумный] : Настолен вентилатор UAB използва тиха конструкция, която е проектирана така, че да сверхшумной при висока скорост на въздушния поток.По-добре следвайте вашата работа или сън, без да пречи на вас. [Твърда основа] : Гума в долната част на вентилатора помага за намаляване на вибрациите и увеличаване на триене, благодарение на фен на сигурно място в място, осигуряване на посоката на въздушния поток в желаната позиция, и не ще се плъзне дори и при високи скорости. [Широк диапазон на използване] : може да се използва по време на пътуване, на открито, в офиса, в стаята си на хотел или у дома.

Други функции

Най-добри сделки