.

.

Омекотител Кератин за коса 150 мл, Протеин За Изправяне на коса, капачка За осветление на косата (многоцветен, един размер)

Омекотител Кератин за коса 150 мл, Протеин За Изправяне на коса, капачка За осветление на косата (многоцветен, един размер)

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

3 Моля, нанесете малко количество зад ухото, преди да използвате, за да проверите за алергия. Това е забранено за деца и бременни жени. 1 X Изправяне на косата. Моля, срешете косата си на разстояние 2-3 см от корените. - Укрепва, предпазва цвета И намалява Увреждане на косата срещу въздействието на топлина. Моля, нанесете малко количество зад ухото, преди да използвате, за да проверите за алергия. Това е забранено за деца и бременни жени. 1 X Изправяне на косата. Моля, срешете косата си на разстояние 2-3 см от корените. - Укрепва, предпазва цвета И намалява Увреждане на косата срещу въздействието на топлина.Кератиновый омекотител за коса 150 мл Протеин за изправяне на коса, Грижа за косата Highlight Cap Natural съставка - произведен от активни хранителни вещества.косата запазват своя вид и миришат добре. Това е забранено за деца и бременни жени.- оферта-добри и по-евтини варианти за провеждане на изложби с едновременно получаване на резултатите. Не използвайте, ако кожата на главата е повреден. Моля, срешете косата си на разстояние 2-3 см от корените.Незабавно укрепване на косата - съставка запазва косата суха и им придава тъмен оттенък, а също така придава на косата копринен вид само за 3 бързи стъпки.Малко тегло - лесни за носене и употреба по всяко време и на всяко място.1 x изправяне на косата. Моля, нанесете малко количество средства за ухото, преди да използвате, за да проверите за алергия. - укрепва, предпазва цвета и намалява увреждане на косата срещу въздействието на топлина.

Други функции

Най-добри сделки