.

.

Тенис на Измерване на проводимост на PH на Проводимостта на TDS Соленост на Конкретния устойчивост на Температура Многопараметрический Измервателен Комплект Точно?

Тенис на Измерване на проводимост на PH на Проводимостта на TDS Соленост на Конкретния устойчивост на Температура Многопараметрический

BGN 39.87

Брой продукти
На склад

● Използване на 6,5-инчов led екран, цялостно представяне на параметри, интуитивен дизайн на потребителския интерфейс, удобен за потребителя за използване ● Използване на лесни сензорни бутони на Omron с дълъг срок на служба, удобен и издръжлив, до 100 000 пъти. ● Отговаря на изискванията на GLP международни стандарти, с интелигентни функции като автоматична калибровка автоматична температурна компенсация, съхранение на данни, USB изход, показване на часа, безжична печатане, конфигуриране на функции и информация за самодиагностика. ● Вграден диск с голям капацитет може да съхранява 500 комплекта на данните от измерванията.Данните могат да бъдат предадени чрез U-диск за съхранение.Записаните данни могат да бъдат открити с помощта на общ офис софтуер EXELL за обзавеждане редактиране на клиентите. ● Автоматично разпознаване на 8 вида стандартни решения на проводимост.По избор се предлагат две серии от стандартни решения : европейската и американската серия и китайска серия. ● Прилагане на модерна технология за измерване на проводимостта, като се използва электропроводящий електрод с постоянна стойност K = 1, се изисква само една точка за калибриране, за да отговарят на изисквания за точност на измерване 0,5 МКС / cm ~ 200 мсек/виж ● Переключаемая проводимост, TDS, соленост и притискане на съпротива.TDS и соленост се изчислява с помощта на полиномов за да се гарантира точността на преобразуване за цялата гама. ● Автоматично разпознаване на стандартни буферния разтвор p H, по избор се предлагат три серии от стандартни буферни разтвори : серия Europe and America, серия NIST и китайска серия. ● Той може разумно да се направи оценка на състоянието на електрода, за да се гарантира точността и приложимостта на изискванията на клиента. ● Стандартен уред е оборудван с модул, който поддържа безжичен печат, което е удобно за потребителите в експлоатация.Допълнителна поддръжка на безжична връзка за пренос на данни до мобилни телефони и компютри. ● Отговаря на пылезащитному и брызгозащищенному дизайн IP54. ● Използване на 6,5-инчов led екран, цялостно представяне на параметри, интуитивен дизайн на потребителския интерфейс, удобен за потребителя за използване. ● Използване на лесни сензорни бутони на Omron с дълъг срок на служба, удобен и издръжлив, до 100 000 пъти. ● Отговаря на изискванията на GLP международни стандарти, с интелигентни функции като автоматична калибровка автоматична температурна компенсация, съхранение на данни, USB изход, показване на часа, безжична печатане, конфигуриране на функции и информация за самодиагностика.

Други функции

Най-добри сделки