.

.

Микрофон за интервю STOBOK Микрофон Флаг-Станция, Кв. Микрофон За Интервю Лого ABS Микрофон за Интервю Флаг-Станция Преносим Микрофон, Кутия за Интервю от Репортер 2 бр. ?

Микрофон за интервю STOBOK Микрофон Флаг-Станция, Кв. Микрофон За Интервю Лого ABS Микрофон за Интервю Флаг-Станция Преносим Микрофон,

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Разработен метод за леене под налягане от ABS—пластмаса-това е преносим и практичен лого микрофонной станция, флаг микрофонной станция, изработен от ABS пластмаса с триъгълен и тромаво логото на стойки за микрофони за интервю, здрав, подходящ за повечето видове използване на микрофонаПреносим флаг микрофон за интервю— лого преносим микрофонной станция е здрав външен вид, празна повърхност за креативен дизайн форма, логото с по-голям дисплей, може да се изреже на повърхността на себе си или залепите многоцветни етикети за печат, подходящи за създаване на собствено лого на микрофона, което прави на микрофона на по-разпознаваем.Премиум-Материал : здрав твърд ABS-пластмаса; Размер : 7 x 7 x 5.1 cm; Кутия за микрофон за интервю—Логото на тази професионална микрофонной станция трудно е деформиран, дизайн на перфектния размер, вградена мека гъба върху повърхността на микрофона предпазва от надраскване, лесен и практичен дизайн, удобен за носене.Полезен лого микрофон — Използване на хартата микрофонной станция за професионален микрофон за интервю позволява бързо да се идентифицират изключителен интервюиращия или програма, дизайн идеален размер за повечето микрофони, независимо дали джобни микрофон или микрофони-влакчета.Пратката включва 2 x лого микрофонной станция.

Други функции

Най-добри сделки