.

.

Легло за куче CPSUN, Скъпа Клетка за Хамстер, Къща-Убежище, Хамак, Пушистое Зимата на Топло Гнездо, Двойно Легло, Къщичка за Малък домашен Любимец, Порове, Катерици, Чин?

Легло за куче CPSUN, Скъпа Клетка за Хамстер, Къща-Убежище, Хамак, Пушистое Зимата на Топло Гнездо, Двойно Легло, Къщичка за

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Сверхмягкий пълнител премиум-клас облекчава болката в ставите и мускулите Скривалище за морските свинчета са произведени от ледената кадифе + полипропилен памук + найлон, който може не само да задържат топлината, но и да бъде достатъчно мека, за да видите нашите домашни любимци не поцарапались. Легло за морски свинчета ще осигури достатъчно място за нашите малки любимци, а дупката е достатъчно голяма, за да ни домашни любимци биха могли да получат достатъчно количество кислород по време на почивка и да се избегне опасността от задушаване. Малки домашни животни от природата биха предпочели да живеят в пещера, подобна на легло за домашни любимци.Прости цветове, може да облекчи тревогата на нашите малки домашни любимци.Можете да инжектирате малко яслите за домашни любимци форма възглавници, а след това сложи възглавница върху възглавница, за да я превърне в диванчик за малки животни. На нас ни е удобно да се почисти леглото.Той също така поддържа машинную пране, но моля да го изперете отделно от дрехи.Материал : кадифе, смес от памук, найлон Цвят : зелен, сив Размер : дължина : 20 м. (7,87 инча); Ширина : 21 см (8,27 инча); Височина : 19 см (7,48 инча).

Други функции

Най-добри сделки