.

.

Пътна Косметичка Голям Капацитет, по-Голямата Косметичка от Изкуствена кожа, за жени и Момичета, Двупластова Косметичка с Офиси, Чанта за Тоалетни принадлежности з

Пътна Косметичка Голям Капацитет, по-Голямата Косметичка от Изкуствена кожа, за жени и Момичета, Двупластова Косметичка

BGN 8.66

Брой продукти
На склад

【Отделение за съхранение на】Косметичка многопластова, най-горния слой е от голямо пространство за съхранение и джоб с цип за лесен достъп, а долния слой има няколко отделения за съхранение на инструменти за грим, като моливи за вежди, четка за грим, четки за зъби и малки аксесоари, за да можете да съдържат техните четка чисти и спретнати далеч от всички елементи на грим 【Голям капацитет】 Размер : 24*18*14 см (9.5 инча), в този органайзер за косметичек достатъчно място както за средства за грижа за кожата, така и за грима.когато пътувате, можете да зареждате всички неща на един път, така че всяко едно пътуване ще има деликатен грим. 【Материал премиум-клас】 Пътна косметичка голям капацитет е изработена от мека кожена тъкан, гладка и приятна на допир, която е здрав, водоустойчив и лесен за почистване.Когато го използвате в банята, не е нужно да се притеснявате за това, че косметичка се намокри. Освен това, лесно можете да избършете с нея петна влажна кърпа. 【Лесно да носите със себе си】 Кожена косметичка за пътуване essentials преносими и лесно, можете да вземете своята козметика със себе си навсякъде.Подходящ за ежедневна употреба или за пътуване, се побира в куфар или раница, малък размер, спестява място, удобен и практичен. 【Прекрасен подарък】 Дайте нещо, което ви харесва, на този, който ви харесва.Елегантен и практичен дизайн често се използва като фантастичен подарък за рожден ден, Коледа и т. най-Добрият подарък за майка си и за любимия човек, жена, булка и приятелка. 【Отделение за съхранение на】Косметичка многопластова, най-горния слой е от голямо пространство за съхранение и джоб с цип за лесен достъп, а долния слой има няколко отделения за съхранение на инструменти за грим, като моливи за вежди, четка за грим, четки за зъби и малки аксесоари, за да можете да съдържат техните четка чисти и спретнати далеч от всички елементи на грим. 【Голям капацитет】 Размер : 24*18*14 см (9.5 инча), в този органайзер за косметичек достатъчно място както за средства за грижа за кожата, така и за грима.когато пътувате, можете да зареждате всички неща на един път, така че всяко едно пътуване ще има деликатен грим. 【Материал премиум-клас】 Пътна косметичка голям капацитет е изработена от мека кожена тъкан, гладка и приятна на допир, която е здрав, водоустойчив и лесен за почистване.Когато го използвате в банята, не е нужно да се притеснявате за това, че косметичка се намокри.

Други функции

Origin:
Mainland China
Item Type:
Cosmetic Cases
Style:
Fashion
Closure Type:
zipper
Pattern Type:
Solid
Shape:
Box
Material Composition:
Leather
Model Number:
Cosmetic Bag
Material:
PU
Size:
24*18*14cm (9.4*7*5.5in)
Function:
storage, hand holding
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement.:
Package includes:
1 X Cosmetic Bag:
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :
Package includes:
1 x Fanny Pack:
Най-добри сделки