.

.

Лични бележки за кучета с Гравиран от неръждаема Стомана, с Двустранен Персонални Идентификация етикет, Адаптивни Тагове за кучета и котки (кръг)

Лични бележки за кучета с Гравиран от неръждаема Стомана, с Двустранен Персонални Идентификация етикет, Адаптивни Тагове за кучета и котки

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

・ᴥ・Нашите обичай тагове за домашни любимци са изработени от чиста неръждаема стомана, имат ясна гравиране и трайни, лесни за четене, икономични и издържливи ・ᴥ・на Разположение в много форми, размери и цветове.Моля, обърнете се към изображението за повече информация.Идва с разъемным пръстен от неръждаема стомана за закрепване на врата за домашни любимци. ・ᴥ・Достъпен набор от символи и шрифтове за различни личности на домашни любимци.Двустранен надпис с имената на домашни животни и символи на лицевата страна на етикети и до 4 реда персонализиран текст на обратната страна. ・ᴥ・Нашите обичай тагове за домашни любимци са изработени от чиста неръждаема стомана, имат ясна гравиране и трайни, лесни за четене, икономични и издържливи. ・ᴥ・на Разположение в много форми, размери и цветове.Моля, обърнете се към изображението за повече информация.Идва с разъемным пръстен от неръждаема стомана за закрепване на врата за домашни любимци. ・ᴥ・Достъпен набор от символи и шрифтове за различни личности на домашни любимци.Двустранен надпис с имената на домашни животни и символи на лицевата страна на етикети и до 4 реда персонализиран текст на обратната страна.

Други функции

Най-добри сделки