.

.

12x50 Монокуляр Телескоп Висока Мощност Призма Монокуляр HD Двухфокусный Прицел за Наблюдение на Птици, Лов Пейзажи, Дива Природа на Концерт в Спортна Игра с Притежат?

12x50 Монокуляр Телескоп Висока Мощност Призма Монокуляр HD Двухфокусный Прицел за Наблюдение на Птици, Лов Пейзажи, Дива Природа на Концерт

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Увеличаване на висока мощност 12 X50 - Осигурете възможно най-добрата преглед по време на вашите приключения на откритоИ е идеална за разходки, лов, скално катерене, за наблюдение на птици, игри с топка, наблюдение на дивата природа и пейзажи.Голяма призма BAK-4 отвътре и напълно многослойно покритие на лещите - засилват ключова функция монокуляра, гарантират превъзходно светлинна пропускливост.Идва с быстросогласовывающимся държач за смартфон. почти всички други смартфони на пазара.Водоустойчив, пыленепроницаемая и ударопрочная конструкция IPX5 : Попълнен с азот водоустойчива оптика с о-пръстен предпазва от влага, прах, и отломки и осигурява водоустойчива функция living. 7 X24 часа обслужване на клиенти -Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Ние сме винаги на ваше разположение.

Други функции

Най-добри сделки