.

.

Защитен калъф FUWE PS5 Grip, Защита за улавяне на контролера, Прахоустойчив, устойчив на абразия, Противоскользящий Защитен Калъф за PS5, за геймпада PS5 за защита (Червен)

Защитен калъф FUWE PS5 Grip, Защита за улавяне на контролера, Прахоустойчив, устойчив на абразия, Противоскользящий Защитен Калъф за PS5,

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Изработен от хранително-силиконов материал, нетоксичен, безопасен за използванеМека текстура, приятни усещания, супер износоустойчивост, всестранна защита срещу износване, подхлъзване, сблъсъци.Бутон /интерфейс и други работни части са пълна обработка, след като инсталирате това няма да се отрази на работата.Той е защитен от прах, пот, подхлъзване, падане и да бъде смазан.Калъф за геймпада е разработен специално за контролера PS5. Изработен от хранително-силиконов материал, нетоксичен, безопасен за използване. Мека текстура, приятно усещане, супер износоустойчивост, всестранна защита срещу износване, подхлъзване, сблъсъци. Бутон /интерфейс и други работни части са пълна обработка, след като инсталирате това няма да се отрази на работата. Той е защитен от прах, пот, подхлъзване, падане и да бъде смазан. Калъф за геймпада е разработен специално за контролера PS5.Параметри : Тип на продукта : Защитен калъф за геймпада Материал : силикон Цвят : както е показано на снимката Тегло : около 50 г / 1,8 унции Аксесоари : Подходящ за геймпада PS5 Осъществяване списък : 1 х защитен калъф за геймпада.

Други функции

Item Type:
Gamepad Protection Case
Material:
Silicone
Color:
As Pictures Shown 
Weight:
Approx. 50g/1.8oz
Accessories:
Suitable for PS5 Gamepad
Package List:
1 x Gamepad Protection Case :
Най-добри сделки