.

.

Емблемата на Изданието Дяволите Box, Стикер с 3D Букви, Емблема на Външността на колата, Стикер с 3D Стикер, Стикер с 3D Иконата на крилото, Замяна на автомобил камион на ?

Емблемата на Изданието Дяволите Box, Стикер с 3D Букви, Емблема на Външността на колата, Стикер с 3D Стикер, Стикер с 3D Иконата на крилото,

BGN 4.00

Брой продукти
На склад

[Висококачествен материал] : Емблема ДЯВОЛИТЕ BOX Edition е изработена от висококачествена сплав с, който е водоустойчив, слънцезащитни продукти, устойчив на ръжда, твърди, износостойким и трайна [Широко използван] : Иконата е с дължина 3,15 инча, ширина 1,97 инча и с дебелина 0,2 инча.Перфектния лого (външен вид, решетка на радиатора, багажник на автомобил, на предния капак, сильфонная на кутията, вътрешна украса и т.) се използва за оформяне на тяло, таблото на коловоза, мотоциклети и скутери.Също така е възможно да стик метални и стъклени повърхности лаптопи и таблети, като бъдат залепени навсякъде. [3 D стикер с эмблемами за външността на автомобила] : стикер с емблемата на ДЯВОЛИТЕ BOX Edition 3 D с букви не може да озарява вашия автомобил, но и да се скрият оригинални дефекти на автомобила, благодарение на което колата привлича вниманието на останалите шофьори. [Лесен монтаж] : 1. Почистете мястото, предмет на зацапване, и пазете го сухо. Отклейте 3 метра и выровняйте го на мястото на залепване. Кликнете на около 1 минута, за да се уверите, че емблемата ДЯВОЛИТЕ BOX Edition е добре залепен 3-метров лепило. [За нас] : Ние сме професионален производител на автомобилни части.Ние можем да направим вашата кола не е скучен.Основната ни ценност - да се продават висококачествени продукти.Нашата цел е задоволяване на клиентите. [Висококачествен материал] : Емблема ДЯВОЛИТЕ BOX Edition е изработена от висококачествена сплав с, който е водоустойчив, слънцезащитни продукти, устойчив на ръжда, твърди, износостойким и трайна. [Широко използван] : Иконата е с дължина 3,15 инча, ширина 1,97 инча и с дебелина 0,2 инча.Перфектния лого (външен вид, решетка на радиатора, багажник на автомобил, на предния капак, сильфонная на кутията, вътрешна украса и т.) се използва за оформяне на тяло, таблото на коловоза, мотоциклети и скутери.Също така е възможно да стик метални и стъклени повърхности лаптопи и таблети, като бъдат залепени навсякъде. [3 D стикер с эмблемами за външността на автомобила] : стикер с емблемата на ДЯВОЛИТЕ BOX Edition 3 D с букви не може да озарява вашия автомобил, но и да се скрият оригинални дефекти на автомобила, благодарение на което колата привлича вниманието на останалите шофьори. [Лесен монтаж] : 1. Почистете мястото, предмет на зацапване, и пазете го сухо.

Други функции

Най-добри сделки