.

.

Колела за колело ALIAOFORZ, Высокопрочные Полиуретан Въртящи се Колела, Сменяеми Колела за Мебели, Двойни колела 75 мм, Прът с резба M12x25 мм, за медицински козметичен обор?

Колела за колело ALIAOFORZ, Высокопрочные Полиуретан Въртящи се Колела, Сменяеми Колела за Мебели, Двойни колела 75 мм, Прът

BGN 66.26

Брой продукти
На склад

★ Дизайн : Двухрядная дизайн на колелото, стабилна работа, бял прахоустойчив калъф, лесен и красиви, защита от ликвидация, предпазва от прах, увеличава продължителността на живот, устойчив на абразия, издръжлив и с висока товароподемност ★ Характеристики : Пръчка с резба M12 * 25 мм и double ball завъртане на главата, полиуретанови колела притежават еластичност на гумени колела и здравина и издръжливост метални колела, подходящ за масивно дърво, ламинат, керамични плочки, плочи и всички други твърди подови настилки. ★ Тежки колела : изработени от висококачествени полиуретанови материали, поцинкована разчита, въртящи се на 360 градуса, гъвкава работа, плавно въртене, безшумни и износоустойчивост, дълъг живот. ★ Удобство : В комплекта са включени 4 валяк за лесна инсталация.Специални медицински ролки осигуряват най-доброто качество и по-стабилна работа, спестяване на вашето време и енергия, повишаване на ефективността на работа, както и са безопасни и стабилни при преместване или спиране на оборудването. ★ Многоцелеви : много е подходящ за училища, работилници, магазини, колички и болнични помещения, а също така и за различните видове аксесоари за дома и промишлеността. ★ Дизайн : Двухрядная дизайн на колелото, стабилна работа, бял прахоустойчив калъф, лесен и красиви, защита от ликвидация, предпазва от прах, увеличава продължителността на живот, устойчив на абразия, издръжлив и с висока товароподемност. ★ Характеристики : Пръчка с резба M12 * 25 мм и double ball завъртане на главата, полиуретанови колела притежават еластичност на гумени колела и здравина и издръжливост метални колела, подходящ за масивно дърво, ламинат, керамични плочки, плочи и всички други твърди подови настилки. ★ Тежки колела : изработени от висококачествени полиуретанови материали, поцинкована разчита, въртящи се на 360 градуса, гъвкава работа, плавно въртене, безшумни и износоустойчивост, дълъг живот. ★ Удобство : В комплекта са включени 4 валяк за лесна инсталация.Специални медицински ролки осигуряват най-доброто качество и по-стабилна работа, спестяване на вашето време и енергия, повишаване на ефективността на работа, както и са безопасни и стабилни при преместване или спиране на оборудването. ★ Многоцелеви : много е подходящ за училища, работилници, магазини, колички и болнични помещения, а също така и за различните видове аксесоари за дома и промишлеността.

Други функции

Най-добри сделки