.

.

Комплект прибори за хранене от сребро, Съдове От Розово Злато, Блестяща Вилица, Лъжица, Нож, Набор от Прибори за хранене От Неръждаема Стомана, Сребърни прибори В За?

Комплект прибори за хранене от сребро, Съдове От Розово Злато, Блестяща Вилица, Лъжица, Нож, Набор от Прибори за хранене

BGN 49.97

Брой продукти
На склад

【Материал премиум-клас】 Набор от прибори за хранене, изработени от висококачествена хранителна неръждаема стомана, която е много е трайна, не податливи на корозия, не е токсична, не съдържа BPA и не е метален вкусВ същото време неговата сила е гаранция, че той няма да е лесно да се огъват, което ви гарантира продължителната употреба.Върху гладки ръбове набор от прибори няма грубост, която осигурява сигурността на вашите устни. 【Елегантни и висококачествени】 Комплекти прибори за хранене от неръждаема стомана, Идеално полиран повърхност прави тези комплекти прибори за хранене винаги е блестяща, без груби чеп, с добър блясък, придающим им висококачествена и стилна метална текстура.Заоблен дизайн дръжки набор от прибори за хранене го прави по-елегантен, а остро зазубренное нож е специално разработен, за да с лекота се нарязва на пържоли. 【Ергономичен дизайн】 Тези комплекти прибори за хранене от неръждаема стомана имат нужната дебелина и тегло, като същевременно осигуряват добър баланс и страхотни усещания.Ергономична удобна дръжка, предназначена за осигуряване на добро улавяне както на възрастни, така и деца, и всяка кухненски прибори е здрав, балансиран и удобен за употреба. 【Многократно използване на】 Изберете един добър комплект съдове за готвене не само за ежедневна употреба, но и за предстоящите празнични партита, събирания, сватби, къмпинг и развлечения, както и на коктейли и банкети в ресторанти и хотели.Този комплект прибори за хранене от сребро и е идеална като подарък. 【Доживотна гаранция】 100% удовлетвореност на клиента - нашата крайна цел.Въпреки това, ако имате въпроси или не сте доволни от този набор от прибори за хранене, можете да го върнете за получаване на пълно обезщетение.Комплект прибори за хранене от неръждаема стомана, цвят розово злато Описание на продукта : 1. Моля, резервирайте необходимия ви брой. за 1 потребител, 24 бр. за 6 от потребителите, се купуват повече, спестете повече. Общо 4 броя в комплект, включително 1 нож + 1 лъжица + 1 щепсел + 1 чаена лъжичка. Предимство : Добър огледално полиране на повърхността.

Други функции

Най-добри сделки