.

.

Детски бинокъл plplaaoo, Удароустойчив Компактен Детски Бинокли, Преносими Телескопа с висока разделителна способност с каишка и чанта за съхранение, Професионален Г?

Детски бинокъл plplaaoo, Удароустойчив Компактен Детски Бинокли, Преносими Телескопа с висока разделителна способност с каишка

BGN 45.50

Брой продукти
На склад

Великолепен външен вид, заоблен дизайн с оглед на комфортна усещания и красивия външен вид, фина текстура и по-добра устойчивост на хлъзганеБинокъл за малки и лесно да го носите със себе си, да се излиза навън.Можете да го сложите в джоб или чанта, а може да бъде окачен на шията на съвсем малък.Изработени от лещи от оптично стъкло, с висока разделителна способност, не вредят на очите, са безопасни за защита от външния гумен материал, децата могат да играят безопасно.Много е подходящ за деца, за наблюдаване на птици или животни.Телескоп и може да се използва за лов на открито, разглеждане на забележителности и други дейности.С чанта за съхранение, кърпа за очила и шнурком му е удобно да се носят, както бинокли могат да бъдат поставени в чанта за съхранение, когато не се използва.Параметри : Тип на продукта : Детски бинокльматериал : гума Увеличение : 10хобъектив : прибл. 22 мм / 0,87 Диаметър непросветленного ученик : прибл. 2,6 мм / 0,10 Разстояние между непросветленными зеници : прибл. 16 мм / 0,63 инча Система лещи : Напълно оптично стъкло очите : 7,6 ° Призма : bak4 съдържание на Пакета : 1 х детски бинокъл 1 х Ръководство за потребителя 1 х Кърпа за очила 1 х чанта за хранения1 х ланьярд Забележка : Съхранявайте телескоп на сухо място, когато не се използва, за защита на покрития.Моля, обърнете внимание, че чанта за съхранение на тази стока ще бъде изпратена на случаен принцип, моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Други функции

Item Type:
Kids Binocular
Material:
Rubber
Zoom In:
10X
Objective Lens:
Approx. 22mm / 0.87in
Exit Pupil Diameter:
Approx. 2.6mm / 0.10in
Exit Pupil Distance:
Approx. 16mm / 0.63in
Lens System:
All-Optical Glass
Field of view:
7.6°
Prism:
BAK4
Package List:
1 x Kids Binocular 1 x User Manual
1 x Glasses Cloth:
1 x Storage Bag:
1 x Lanyard:
Note:
Keep the telescope in a dry environment when not in use to protect the coating.Please note that the storage bag of this product will be sent randomly, please make sure you don't mind before ordering.
Най-добри сделки