.

.

ZCX Поставка за Ножове, Поставка за съхранение на кухненски аксесоари, Домакински Нож За Стенен монтаж, Мулти-функционални Блокове за чинии и Ножове без пробиване (Ц?

ZCX Поставка за Ножове, Поставка за съхранение на кухненски аксесоари, Домакински Нож За Стенен монтаж, Мулти-функционални Блокове за чинии

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

1 Модерен деликатен държач за инструмент, съчетаващ в себе си мода и практичност, съчетаващ промишленост и природата. Дебела твърда стомана, твърда стомана, дебела материал, издръжлив. 3 · дишаща дизайн на 360 градуса, естествено суха, здрава. 4 · Гладка повърхност и удобно докосване. 5 · Мультистандартные крикове за да отговори на разнообразните нужди инструменти. 1 · Материал : неръждаема сталь2 · Цветова класификация : Свободен удар на 20 #3. Употреба : за съхранение на кухненски инструментов4. Произведен е в Китай, от неръждаема стомана, могат да издържат на изпитанието на всеки тестовым сироп, истински материал, който не се страхува от тестове, материали, контактирующие с храни, които не съдържат отровни води, екологично чисти материали, складиране по-лесно, по-практично, спестява място, бъдете по-креативни, използвайте всички често използвани инструменти, вземете си от източник, избирайте висококачествени суровини, гарантируйте дълъг живот на държач за ножове нетоксичен, безвкусен и по-экологичен.Оптична плоча е красива, а атмосферата висок клас на височина, което прави за съхранение на вашия инструмент за по-удобно и лесно.Инструментален пост решава всички проблеми.Направете вашата кухня е по-чист и по-удобно, придържайте се към първоначалния си замисъл и се придържайте към качество.Ние създаваме държач за ножове, който ще ви задоволи.

Други функции

Най-добри сделки