.

.

Гъба Cabilock 10 бр. Чиста Гъба За почистване, Гъба за миене на съдове, Кърпа за миене на съдове, Кърпа за съдове, Чаша, Чиния, Плодове, Зеленчуци (Случаен цвят), Кухненски К?

Гъба Cabilock 10 бр. Чиста Гъба За почистване, Гъба за миене на съдове, Кърпа за миене на съдове, Кърпа за съдове, Чаша, Чиния, Плодове,

BGN 5.33

Брой продукти
На склад

Лека гъба, с помощта на която може бързо да унищожи повърхностни замърсяваниягъба за почистване на плодове.Като поставили го на стената, лесно подсушете, това гарантира, че вашата гъба, няма да миришат. кърпа за почистване на зеленчуци.Изработен от висококачествен порести материали с добра еластичност,.Бързо почистване, удобна и лесна за задържане.Не повреждайте повърхност на уреда, не изпускайте шлака, има обеззараживающей способност.Описание Соскребите сериозна мръсотия, грес я тази гъба за почистване.Спондж устойчиви на миризмата и служи по-дълго от обикновените гъби за миене на съдове.Може да се използва за чаши, ястия, плотове, тенджери, тигани с незалепващо покритие или резервоар за вода. след употреба може да бъде окачен на стената, предотвратява образуването на плака.Характеристики - Цвят : случаен цвят - Материал : гъба - Размер : 15x8x2 см Предпоставка включва 10 х гъба за почистване.

Други функции

Най-добри сделки