.

.

Декоративен Поднос от Неръждаема Стомана, Определени с дължина 2,7 инча, Бижу Ястие, Органайзер за Козметика, Сервировочное Ястие за Бъркотията в Банята, Малка Тава ?

Декоративен Поднос от Неръждаема Стомана, Определени с дължина 2,7 инча, Бижу Ястие, Органайзер за Козметика, Сервировочное Ястие за Бъркотията

BGN 5.20

Брой продукти
На склад

Матово-черен, 2, Изработен от неръждаема стоманаЗдрава и красива.Елегантен поднос, 7 инча x 3.2 инча х 0,4 инча (Д x Ш x В) тегло : около 5,7 грама. Процесът на матово полиране позволява да не се притеснявате за увреждане на повърхността, върху която тя се намира.Подходящ за съхранение на малки аксесоари като бижута, флакони парфюми, четки за коса, козметика.Тази тава е много симпатична и ще добави едно докосване на стил във вашата спалня / приставной маса / бъркотия в банята / и т. Направете пространство по организиран и чист.Матово-черен, 2, Изработен от неръждаема стомана.Здрава и красива.Елегантен поднос, 7 инча x 3.2 инча х 0,4 инча (Д x Ш x В) тегло : около 5,7 грама. Процесът на матово полиране позволява да не се притеснявате за увреждане на повърхността, върху която тя се намира.Подходящ за съхранение на малки аксесоари като бижута, флакони парфюми, четки за коса, козметика.Тази тава е много симпатична и ще добави едно докосване на стил във вашата спалня / приставной маса / бъркотия в банята / и т. Направете пространство по организиран и чист.

Други функции

Най-добри сделки