.

.

Uonlytech Плешив Манекен Главата на Фризьор Тренировочная Главата PVC Модел на Главата Дисплей Шапка Поставка за Главата Модел на Дисплея стойка за Перука и Очила, 1 бр.

Uonlytech Плешив Манекен Главата на Фризьор Тренировочная Главата PVC Модел на Главата Дисплей Шапка Поставка за Главата Модел на

BGN 14.39

Брой продукти
На склад

à ï [Безопасен материал] : Главата плешив сляпо изработени от PVC, има мекота човешката кожа, нетоксична и безопасен за използване à ïo [Характеристики на опаковки] : Модел на главата от 1 бр.Размер 25x13 виж *** [Многофункционалност] : професионално се използва за производство на перуки, отработване на грим, стайлинг перуки и т. * * * [Лекота на употреба] : малко по-малко на главата на възрастен човек, лесен за носене, лесен за правене на перуки и практика в грима. à ï [Навременно сервизно обслужване] : за Да се гарантира, че главата на манекена изпратена, без никакви дефекти, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим навреме.Описание Нашата плешив модел е малко по-възрастни.Това е модел за производство на перуки, отработване на грим, демонстрация на перуки, слънчеви очила, шапки и т. също може да се използва като мебели за дома.Характеристики - Цвят : Черен цвят на кожата.- Материал : висококачествен PVC.- Размер : 25, 00 X13, 00 X12, 00 см / кв. инча - [Безопасен материал] : Главата плешив сляпо изработени от PVC, има мекота човешката кожа, нетоксична и безопасен за използване.- [Характеристики на опаковки] : Модел на главата от 1 бр.Размер 25x13 вижте - [Многофункционалност] : професионално подходящ за производство на перуки, отработване на грим, стайлинг перуки и т. - [Лекота на употреба] : малко по-малък от размера на главата на възрастен човек, лесен за носене, лесно се използват и за производство на перуки и практика на грима.- [Бърз следпродажбено обслужване] : за Да се гарантира, че главата на манекена откаран, без дефекти, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим навреме.Кръст Бод Пакет, включващ 1 х Модел на главата.

Други функции

Най-добри сделки