.

.

MRXFN Чаша е съд за сос Мини Купа за потапяне Керамични богат на функции за Купата на съда за подправки Керамични Кана за Кафе, Мляко, Оцет, Сос, Чаша с дръжка, Комплект ?

MRXFN Чаша е съд за сос Мини Купа за потапяне Керамични богат на функции за Купата на съда за подправки Керамични Кана за Кафе, Мляко, Оцет,

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Купа за макания - това е подарък за вашите приятели и семейство в нов дом, сватбени тържества, Ден на майката, Ден на бащата, Коледа и Нова година малки чаши за макания, елегантни и нежни, малки и сладки. Черешката на ръчно рисувани, чиста керамика, высокотемпературного печене, нежна и кръгла. Горловина е проектирано по такъв начин, че това източване става по-плавно и лесно от пръска. Кръгла дръжка, дизайн с една дръжка, взети от.MRXFN за ежедневна употреба, индивидуален макания, салса, сладолед, десерти, сосове, бензиностанции, сосове, предястия, бонбони, гарнитури, като маслини, и така нататък.Name : Материал на продукти за миене на съдове : Керамика Размер на продукта : 9. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване на грешката ще е около 0-1 см, моля, приемете 2. Няма никакви други продукти, различни от продуктите от снимките продукта3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка.Размер се измерва ръчно.Всяка променлива може да бъде различна.Моля, обърнете се към самия продукт. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.

Други функции

Най-добри сделки