.

.

Кутии за съхранение FANKANG, Детска количка, Брезентовая Кошница за дрехи, Сгъваема с водоустойчива пластмаса покритие, Големи Кошници за съхранение, Кошници с Подаръ?

Кутии за съхранение FANKANG, Детска количка, Брезентовая Кошница за дрехи, Сгъваема с водоустойчива пластмаса покритие, Големи Кошници за

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Материал : Памучен плат + Водонепроницаемое полиэтиленовое покритие + дръжка, лека, здрава и портативна7 "H x 15,7"D, 14,9 "x10,2"W x 9 D, е 12,6 "L x 12,6 "W x 12,6"H, по-светла, отколкото на повечето чанти за съхранение.Практичен дизайн : той е на стойност по време на употреба и може да се сгъва за пестене на място и обзавеждане за съхранение, когато не искате да им се насладите в този момент.Много функции : можете да го използвате за събиране на детски играчки, кукли и книги с истории за децата си; можете да го използвате като кошницата, за да бельо, чорапи и обувки; дори можете да го използвате като чанта за пазаруване.Освен това, трябва да се проучи много други приложения. Забележка : кош за бельо се предлага с компрессионной опаковка, която може да помяться при транспортиране на дълги разстояния.След известно време, косата ще се възстанови, както и да ги изгладим с локално парно гладене и сешоар.Тази чанта за съхранение подходящ за възрастни, юноши и деца, подходящ за детски играчки, книги, дрехи и други неща, подходящи за дома и училище.Защо избрахте нашата голяма кошница за багаж?-Ние избрахме висококачествени ленени и памучни тъкани с твърди странични дръжки за удобство за носене. - Сгъваема конструкция за компактно и лесно съхранение. - Сладък дизайн с шарките на сладък животни. - Многофункционалност, подходящи за всяко място.Характеристики : - Перфектния органайзер за игрални зали, което позволява да се съхранява кутии за играчки, книги, кубчета, плюшени играчки, играчки от няколко части, комплекти влакове или настолни игри. -материали за четене, а също и в банята за кърпа или като кошници за бельо.

Други функции

Най-добри сделки