.

.

CAMINSTARRY Heavy Hammer Count Weight Чанта-Калъф Подходящ за Астрономически телескоп German Equatorial Sky-Watcher Star Приключенията (Голям)

CAMINSTARRY Heavy Hammer Count Weight Чанта-Калъф Подходящ за Астрономически телескоп German Equatorial Sky-Watcher Star Приключенията

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

* Голяма чанта heavyhammer е подходящ за плоски чукПо средата има подпори, и може да се поставят няколко чукове един на друг. * Може да се съхранява у дома, за да се предотврати удар по пода или счупване. * Може да се постави в кола, за да се предотврати перекатывание в количка. * Може да се носи на раменете си, ако той е твърде тежък. * Можете да настроите камери, обективи, окуляры, различни астрономически аксесоари и т. Характеристики : * Тази чанта за тежък чук включва 2 размер : голям и малък за различни размери * Малка чанта за тежък чук подходящ за цилиндрична чук, * Голяма чанта за тежък чук е подходящ за плоски чук.По средата има подпори, и може да се поставят няколко чукове един на друг. * Може да се съхранява у дома, за да се предпази пода от удари или повреди, * може да се постави в кола, за да се предотврати пързалка в количка. * Можете да да го носят на раменете си, ако той е твърде тежък. * Можете да настроите камери, обективи, окуляры, различни астрономически аксесоари и т. са на Помещение включва : 1 * тежка чанта за чук.

Други функции

Най-добри сделки