.

.

Стръв Weebass - MEGASOMA 45 mm/9 г Примамка под формата на Жаби На повърхността На Водата, Вейк-Стръв, Плаващ лихвен /Тропане/Вибрационна Примамка за Костур, Пъстърва, Костур, К?

Стръв Weebass - MEGASOMA 45 mm/9 г Примамка под формата на Жаби На повърхността На Водата, Вейк-Стръв, Плаващ лихвен /Тропане/Вибрационна

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Голяма издатина Произвежда Вибрации За привличане на Риба 2 Катящихся стоманени топчета.Остър и здрава кука.Реалистични 3 D очи. цветна тяло го прави по-привлекателен за риба.Дребни Дълбоко гмуркане.Голяма издатина Произвежда Вибрации За привличане на Риба. 2 Катящихся стоманени топчета.Остър и здрава кука.Реалистични 3 D очи. цветна тяло го прави по-привлекателен за риба.Дребни Дълбоко гмуркане.MIMIX – Megasoma - това е уникален воблер, която е разработена, за да се симулира "бръмбар-слон".Когато сте улов на риба в мътна вода, или когато видимостта на водата е ниска, Megasoma е идеално място за стръв за риба своята шумна вътрешната м.Предлага се в различни ярки и естествени цветове, можете да използвате тази примамка за различни видове условия на водата.Вдигане на удилище с върха нагоре, Мегасома създава "люлка" от страна на повърхността на водата, имитирующее добив на риба.MIMIX – Megasoma - идеална стръв за плитка водна трева, тегля out и не е изправено гори.Благодарение на естествения предвид и действието на рибата ще бъде трудно да се устои.

Други функции

Най-добри сделки