.

.

YCDJCS Брави с обезопасителни колани за деца за шкафове, брави за детски кутии, Защитни кутии, география, Седалка за тоалетната чиния, Инструменти за хладилника и фурн?

YCDJCS Брави с обезопасителни колани за деца за шкафове, брави за детски кутии, Защитни кутии, география, Седалка за тоалетната чиния, Инструменти

BGN 18.61

Брой продукти
На склад

【Брави за безопасност за деца】 : Заключване за сигурност за децата е проектиран, за да запази своите любопитни малки деца далеч от шкафове, пълни с опасни инструменти, което позволява ви да бъде спокоен, докато децата ви изучават вашия дом 【Качествен материал】 : Заключване за сигурност за децата е изработен от екологично чист материал ABS, сигурно и няма мирис, силен и устойчив, подходящ както за деца, така и за домашни любимци. 【Лесна инсталация и премахване】 : Защитен кант на ъгли лесно се инсталира на всяка чиста, равна повърхност (не са необходими инструменти); Просто залепете магнитни ключалки кабинета здрава самозалепваща лента в правилното място да ръб или ъгъл на мебели. 【Применимая сцена】 : Нашите ключалки и може да се използва в хладилници, боклук кофи, седалки за тоалетна, вратата на фризера и много други.Работи върху равна повърхност или за ъгли, до които нещо може да се придържаме. 【Следпродажбено обслужване 】 : Нашите продукти са преки продажби с фабрики, гаранция за качество, магазин отделя голямо внимание на обслужването на клиентите, ние ще решим всички проблеми навреме, моля, свържете се с нас навреме. 【Брави за безопасност за деца】 : Заключване за сигурност за децата е проектиран, за да запази своите любопитни малки деца далеч от шкафове, пълни с опасни инструменти, което позволява ви да бъде спокоен, докато децата ви изучават вашия дом. 【Качествен материал】 : Заключване за сигурност за децата е изработен от екологично чист материал ABS, сигурно и няма мирис, силен и устойчив, подходящ както за деца, така и за домашни любимци. 【Лесна инсталация и премахване】 : Защитен кант на ъгли лесно се инсталира на всяка чиста, равна повърхност (не са необходими инструменти); Просто залепете магнитни ключалки кабинета здрава самозалепваща лента в правилното място да ръб или ъгъл на мебели. 【Применимая сцена】 : Нашите ключалки и може да се използва в хладилници, боклук кофи, седалки за тоалетна, вратата на фризера и много други.Работи върху равна повърхност или за ъгли, до които нещо може да се придържаме. 【Следпродажбено обслужване 】 : Нашите продукти са преки продажби с фабрики, гаранция за качество, магазин отделя голямо внимание на обслужването на клиентите, ние ще решим всички проблеми навреме, моля, свържете се с нас навреме.

Други функции

Най-добри сделки