.

.

JEATHA 10 бр. Флакони-Апликатори с Върха на Пластмасова Празна Бутилка За лепило С Върха на Иглата Краен САМ Инструмент за Квиллинга Прецизна Бутилка за направи си САМ ?

JEATHA 10 бр. Флакони-Апликатори с Върха на Пластмасова Празна Бутилка За лепило С Върха на Иглата Краен САМ Инструмент за Квиллинга

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

10шт 5/10 мл върха на иглата бутилка за лепило е отпадането на пластмасови бутилки за САМ квилинг занаят акрилна живопис малки проекти лепенеФлакон е изработен от висококачествена пластмаса, лесно се свива и многократна употреба, иглата е изработена от устойчив на корозия метал, което предотвратява вытекание течност.Прозрачен флакон с лепило на върха на иглата можете да се напълните с лепило, глазура, боя или други течности, малка капачка на върха на добре предотвратява изсушаване на течности. 5 или 10 мл по ваш избор.Тези флакони-апликатори с топчета леки, лесно се съхраняват и използват, те трябва да се превърне в перфектен инструмент за занаяти, ръчна изработка.Той е много подходящ за квиллинга, colorization, боядисване, рисуване, ръчен труд и други проекти, изискващи малки капки течност. 10шт 5/10 мл върха на иглата бутилка за лепило е отпадането на пластмасови бутилки за САМ квилинг занаят акрилна живопис малки проекти лепене.Флакон е изработен от висококачествена пластмаса, лесно се свива и многократна употреба, иглата е изработена от устойчив на корозия метал, което предотвратява вытекание течност.Прозрачен флакон с лепило на върха на иглата можете да се напълните с лепило, глазура, боя или други течности, малка капачка на върха на добре предотвратява изсушаване на течности. 5 или 10 мл по ваш избор.Тези флакони-апликатори с топчета леки, лесно се съхраняват и използват, те трябва да се превърне в перфектен инструмент за занаяти, ръчна изработка.Той е много подходящ за квиллинга, colorization, боядисване, рисуване, ръчен труд и други проекти, изискващи малки капки течност.В комплекта са включени : 10 бр. бутилки Състояние : Абсолютно новия Материал : пластмаса, метал Цвят : прозрачен (както е показано на снимката) Размери (В х диаметър) : 5 мл : 6,5x2 см/2,6x0,8 инча 10 мл : 7,9x2 см/3,16x0,8 инча.

Други функции

Най-добри сделки